Beatport

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Има некој купено од битпорт овде?

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Сериозен си? www.beatport.com

Имам проблеми нешто со плакањето. Исто како и на некои други сајтови. Не сака да ми ја прифате дебитната. Најверојатно некомпатибилност помегу македонските банки и сервисот. Па пишав да питам дали некој успеал да плати.

П

Паган-др

Гостин
Немам битпорт не ми се даваат пари. Има милион други страни што земаат песни од таму и ги ставаат за фри даунлоад.:smir:

Член од
3 октомври 2008
Мислења
234
Поени од реакции
9
Beatport www.beatport.com е најдобар портал за електронска музика..
Ако сакаш легално да купеш добри траки мораш или од www.beatport.com или www.junorecords.uk или www.djdownload.com оти немаме продавници тука со новитети и сл.
секој артист коа ќе објаве трака у продуцентска куќа, продуцентската куќа најчесто ја продава траката преку beatport.

П

Паган-др

Гостин
Обливион кажи ако сакаш ке ти дадам линкови од страни каде што директно ги земаат од битпорт ама ги ставаат за фри даунлоуд. Не гледам причина зошто да даваш пари.

Член од
3 октомври 2008
Мислења
234
Поени од реакции
9
Обливион кажи ако сакаш ке ти дадам линкови од страни каде што директно ги земаат од битпорт ама ги ставаат за фри даунлоуд. Не гледам причина зошто да даваш пари.
Јас гледам.. Артист сум... биди и ти артист па ќе видеш како е.. има закон за тоа..

П

Паган-др

Гостин
Јас гледам.. Артист сум... биди и ти артист па ќе видеш како е.. има закон за тоа..
Знам друже дека на артистот не му е пријатно така. Но ако Обливион не е артист и сака само да купува музика за тоа му давам предлог.
:eek:ftopic: Ти опасно п33р4е си бе? Само солиш памет на цел форум.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Знам друже дека на артистот не му е пријатно така. Но ако Обливион не е артист и сака само да купува музика за тоа му давам предлог.
:eek:ftopic: Ти опасно п33р4е си бе? Само солиш памет на цел форум.
Aj ne zezaj,on e artist,JASNO???:baeh:

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Сериозен си? www.beatport.com

Имам проблеми нешто со плакањето. Исто како и на некои други сајтови. Не сака да ми ја прифате дебитната. Најверојатно некомпатибилност помегу македонските банки и сервисот. Па пишав да питам дали некој успеал да плати.
Druze teshko deka ke mozesh so debitna.Samo so kreditna :smir:
A ako si tolku zainteresiran za kupuvanje,kazi mi koja tracka sakash da ja kupish pa ke se potrudam da ti ja najdam i za bes pari ;)

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Абе нека е сега во моментов ништо не ми треба. Можеби да поддржам некој македонски "Артист" во иднина. Пробав така да видам дали ке оде, не сака да ја профати дебитната. Глупа работа со македонските банки.

EDIT: Добро де, разбрав те. :)

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Абе нека е сега во моментов ништо не ми треба. Можеби да поддржам некој македонски "Артист" во иднина. Пробав така да видам дали ке оде, не сака да ја профати дебитната. Глупа работа со македонските банки.
A be druze ti kazav deka so debitna ne mozesh da kupish,samo so kreditna:smir:

Член од
15 август 2008
Мислења
148
Поени од реакции
3
Проблемот е во нашите банки со дебитните. Не само за музика за било што само кредитна прифаќа. А да имаш америкасна дебитна и те како ке си купуеш се

Kajgana Shop

На врв Bottom