Јас гледам.. Артист сум... биди и ти артист па ќе видеш како е.. има закон за тоа..Обливион кажи ако сакаш ке ти дадам линкови од страни каде што директно ги земаат од битпорт ама ги ставаат за фри даунлоуд. Не гледам причина зошто да даваш пари.
Знам друже дека на артистот не му е пријатно така. Но ако Обливион не е артист и сака само да купува музика за тоа му давам предлог.Јас гледам.. Артист сум... биди и ти артист па ќе видеш како е.. има закон за тоа..
Aj ne zezaj,on e artist,JASNO???:baeh:Знам друже дека на артистот не му е пријатно така. Но ако Обливион не е артист и сака само да купува музика за тоа му давам предлог.
ftopic: Ти опасно п33р4е си бе? Само солиш памет на цел форум.
Druze teshko deka ke mozesh so debitna.Samo so kreditna :smir:Сериозен си? www.beatport.com
Имам проблеми нешто со плакањето. Исто како и на некои други сајтови. Не сака да ми ја прифате дебитната. Најверојатно некомпатибилност помегу македонските банки и сервисот. Па пишав да питам дали некој успеал да плати.
A be druze ti kazav deka so debitna ne mozesh da kupish,samo so kreditna:smir:Абе нека е сега во моментов ништо не ми треба. Можеби да поддржам некој македонски "Артист" во иднина. Пробав така да видам дали ке оде, не сака да ја профати дебитната. Глупа работа со македонските банки.