Баже Клаус

Затоа и реков до пред некое време брат, ја избриша сликата :( Баш пред некој ден праевме муабет за него во друштво и им кажував за сликата ама ја нема веќе ...
--- надополнето: Sep 4, 2011 3:26 PM ---
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001531140563
Еве ви профил од фејсбук, онлајн е моментално типот, ако сакате може и да го поканиме на дискусијава ке падне смеење сигурно :)

од кога се чудам зошто досега не сте му отвориле тема o_O

А шо работи типов? Со што се занимава? Од кај му толку пари?

у кладилница работи ја како шо знам :ROFLMAO:

иначе имаше еден клип зборуваше демек ќе им средел на брегалница да играат пријателска со ПСВ, и ќе донел од таму уште некои ѕвезди .. да не знае некој како се викаше ? :)

у кладилница работи ја како шо знам :ROFLMAO:

иначе имаше еден клип зборуваше демек ќе им средел на брегалница да играат пријателска со ПСВ, и ќе донел од таму уште некои ѕвезди .. да не знае некој како се викаше ? :)

Е де. Ама од каде?
Најубаво да го поканиме како што реков тука на дискусијава, се ќе ни каже, барем денот со смеење ке ми го разубави легендата :)

и ја сега му видов некои слики и ме фати нервоза.
ај се глупира и се тоа, интересен е и смешен, има смисла за хумор ама што се расфрла со пари не му треба :tapp: секоја втора слика му е кај што фрла пари, кај шо се глупира со пари, а некој нема леб да јаде.....

и ја сега му видов некои слики и ме фати нервоза.
ај се глупира и се тоа, интересен е и смешен, има смисла за хумор ама што се расфрла со пари не му треба :tapp: секоја втора слика му е кај што фрла пари, кај шо се глупира со пари, а некој нема леб да јаде.....
А ти шо мислиш дека се негови???.....абре логика малце...типот работи у кладилница...ете од кај се слика со толку пари!

А ти шо мислиш дека се негови???.....абре логика малце...типот работи у кладилница...ете од кај се слика со толку пари!
е ај влези му на профил и можеш слободно да си гледаш слики иако не ти е пријател, и види му ја таа сликата кај што е легнат на улица, а околу него пари по 1000 ден. расфрлени :tapp: и тие од работа му се??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom