Battlefield 4

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
200 evra?
kompjuterot e dobar, ako bevme 2009ta.

bf3 na high sekako nema na 22" 1900 rezolucija, na 1300x nekoja sigurno moze da se pojacat detalji, a sve na ultra i da lizga, nikako.
Мониторот ми е 24 инчи фул хд
Мислам дека ќе можам да играм на ултра или на high
bad company 2 ја играв онака high без проблем
--- надополнето: 3 декември 2013 во 14:46 ---
Немој да те лаже некој со тој пс, да фрлиш 3000 на игра, во мултиплеер ќе вадиш 5 фрема, ако стартуваш воопшто.
--- надополнето: 3 декември 2013 во 14:45 ---

Синглплеер да, на медиум. Мулти нема шанса...
Ја купувам бф3
--- надополнето: 3 декември 2013 во 14:49 ---
Немам доволно пари за бф4 :D

Мониторот ми е 24 инчи фул хд
Мислам дека ќе можам да играм на ултра или на high
bad company 2 ја играв онака high без проблем
--- надополнето: 3 декември 2013 во 14:46 ---

Ја купувам бф3

BF3 ќе можеш мулти, мада на стази со 64 играчи ќе имаш дропови на фремови, сепак ќе биде игриво. Медиум сетинзи...

1. Kој е твојот?

2. Планираш да ја купуваш BF4?

Мислам на мојот ПЦ.Предлагам да го појачам неможам вака да ја играм слаба ми е графиката и процесорот.Погоре виде имам објавено што графика имам...:)

Добар компјутер имаш @Dragonborn122 којга година си го купи.Треба и јас да појачам графика и процесор.:)

Како бе добар

Facepalm-1-.jpg

Ќе го залажеш да ја купи bf4 после кој ќе му ги враќа 50те евра?

Инаку bf3 ќе му иде на low settings на 900p резолуција.

Синглплеер да, на медиум. Мулти нема шанса...

@Syn има од старите quad core и 250GTS па комотно ја тера на low (multiplayer). Така да не би требало да има проблеми со low settings multiplayer. Инаку за BF3 зборам, да не дојде до забуна со BF4, таа нема шанси unplayable ќе биде.

Како бе добар

Facepalm-1-.jpg

Ќе го залажеш да ја купи bf4 после кој ќе му ги враќа 50те евра?

Инаку bf3 ќе му иде на low settings на 900p резолуција.

@Syn има од старите quad core и 250GTS па комотно ја тера на low (multiplayer). Така да не би требало да има проблеми со low settings multiplayer.

Абе општо зборувам немора да е добар за БФ4.Кажи до колку треба да ни биде минимум за да ни биде ок.:)

1. Немојте да пробувате да ја играте BF4 со било кој процесор под i3/Athlon II X3. За да се постигнат оптимални перформанси играта бара квад, i5xx/FXxxx.

2. Играта е далеку од неоптимизрана, напротив е една од најоптимизираните игри кои се направени во последниве 10 на години. Tоа што бара моќен хардвер, значи дека е модерно напредна игра, технолошки совршена со огромни стази, напредна физика, прекрасна графика - милион разни ефекти и имплементации и слично, практично воена симулација.

3. Играта бара минимум 4GB системска меморија за да работи солидно, 8GB е препорачано.

4. За BF4 АМД картите се доста подобри, зборам за серијата 7xx/R7-R9xxx, не за карти од 2007.

5. Играта работи осетно подобро на Windows 8!

@Syn има од старите quad core и 250GTS па комотно ја тера на low (multiplayer). Така да не би требало да има проблеми со low settings multiplayer. Инаку за BF3 зборам, да не дојде до забуна со BF4, таа нема шанси unplayable ќе биде.
Syn има солиден квадкор, овој има антички дуал кор, кој не е ни 1/4 од тој на Syn.

1. Немојте да пробувате да ја играте BF4 со било кој процесор под i3/Athlon II X3. За да се постигнат оптимални перформанси играта бара квад, i5xx/FXxxx.

2. Играта е далеку од неоптимизрана, напротив е една од најоптимизираните игри кои се направени во последниве 10 на години. Tоа што бара моќен хардвер, значи дека е модерно напредна игра, технолошки совршена со огромни стази, напредна физика, прекрасна графика - милион разни ефекти и имплементации и слично, практично воена симулација.

3. Играта бара минимум 4GB системска меморија за да работи солидно, 8GB е препорачано.

4. За BF4 АМД картите се доста подобри, зборам за серијата 7xx/R7-R9xxx, не за карти од 2007.

5. Играта работи осетно подобро на Windows 8!

Syn има солиден квадкор, овој има антички дуал кор, кој не е ни 1/4 од тој на Syn.
Добро ќе ми оди бф3 на виндовс 8 ?

BF3 веќе ја симнувам и јас не ја купувам.Да ја пробам прво оваа а после ќе ја лагаме БФТ4.:)

BF3 веќе ја симнувам и јас не ја купувам.Да ја пробам прво оваа а после ќе ја лагаме БФТ4.:)
Играта е 1800 со премиум и све на оригин
Моите не ма да ми ја купат играта јас ќе ја купувам пари собирам од март 2013

Доколку некој е заинтересиран за Battlefield 4 Premium Account + Battlefield 3 Standard, ја продавам мојата сметка за 110 евра. Battlefield 3 ја имам опаковката и сеуште ја чувам но Battlefiled 4 е купена дигитално како и премиум сметката. Доколку некој е заинтересиран нека пише приватна порака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom