Battlefield 4

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ако некој сака да купи оригинал Battlefield 4 CD Key, слободно пишете.

Иам на лагер англиска верзија. 1600ден

Трампа со Battlefield 3 / Diablo 3 со моја доплата? Или не е могуче?

За продавање ми се. Ги иам игрите други иначе.
Затоа ептен екстра цена напраив. Поефтина и од руските верзии што се наоѓаат од сумливи сајтови.

едит: 2 клуча резервирани. уште 2 на лагер.

Играва очигледно е правена исклучиво и вреди само за multiplayer, многу кратка и глупава приказна.

Играва очигледно е правена исклучиво и вреди само за multiplayer, многу кратка и глупава приказна.
Да, навистина. Претходните Battlefield пленеа со сингл плејерот. Сега, со 4кава, очигледно е дека вреди само за multiplayer.

Да, навистина. Претходните Battlefield пленеа со сингл плејерот. Сега, со 4кава, очигледно е дека вреди само за multiplayer.

Anon, dan treba da ti doe? Zloben ti stanal sarkazmot.

Trojkata vo sporedva so cetvorkata imase podobar singleplayer, ne bese tolku losa kampanjata.

Battlefied 3 + Battlefied 4 + Battlefied 4 Premium за цена од 5000 денари. Кој е заинтересиран нека пише!

Не успеав да ја изиграм, ама како што читам single-playerot не воодушевил нешто..

Не знам за вас, но јас на q6600, 6gb ram и ATI 4870 не успеав ни на Medium сетинзи да ја изиграм..

Дури пробав и на xbox360, али самата игра неможеше да се инсталира на xbox ако немаш лиценциран HDD од Microsoft, шо според мене е голем минус

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom