Battlefield 4

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
А бе овиа шо са запнале 64-бит па 64-бит.
И оваа CoD Ghosts па сеа.
64-ка? Нек си ебат матер АКО треба само 64-та. :tapp:

Watch Dogs ќе бара исто 64, потврдено 100%. Они веќе се пратени да си'бат мајката.
Нек идат у п.м.
е и уше нешо:
3o9u.png

Ја како да не...
Ако некој сака да си ги смене "Graphics Settings" на 32-бит еве го линко:BF4SE-1.1.zip
Ево доказ: (моја конфигурација)
ur0r.png

Ни коче ни се гасе ни нишо.
Ја иам:
Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz
GeForce 9500 GT
3.0 GB RAM
Windows 7 Ultimate 32-bit.

дечки некој што ја купил нека ме посоветува дали да ја земам играва и каде ја има најефтино во скопје? Ја играв 3-ката (братучедми од австралија ми ја поклони за роденден со сите DLC) и доста ми се свиѓаше.Али незнам дали вреди за толку 4ката...Неам нешо многу пари на располагање a 60 евра ми изгледа многу, а + баттлефиелд како баттлефиелд ке искочат уште едно 5 експанзии гарант па и нив ке сакаш да ги играш...Или па да чекам некој попуст ако дадат нешто поевтино.Сеа за сеа играм Counter Strike:Global Offensive што можеш комотно да си ја земеш на Steam за 300-400 денари...

Јас ја земав 3190 во Југотон.

Толку е секаде ако ја купуваш од тука, поевтина верзија ти е да најдеш клуч некој, можеш мислам да најдеш клучови за 2500 денари (т.е. 33 фунти) негде или од zavvi да си ја нарачаш за 35 фунти (со тоа што ќе почекаш 2-3 недели, ама ќе си имаш хард копи).

Singleplayer е јако. Ама multiplayer ми се игра.
ама 2 500-3 000 е ногу. мани ги тиа американците, скапо е.

Де некој код генератор да најдеме. Сите шо ги глеам со Survey џиџи миџи. Вируси ед'н куп.

А бе овиа шо са запнале 64-бит па 64-бит.
И оваа CoD Ghosts па сеа.

Нек идат у п.м.
е и уше нешо:
3o9u.png

Ја како да не...
Ако некој сака да си ги смене "Graphics Settings" на 32-бит еве го линко:BF4SE-1.1.zip
Ево доказ: (моја конфигурација)
ur0r.png

Ни коче ни се гасе ни нишо.
Ја иам:
Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz
GeForce 9500 GT
3.0 GB RAM
Windows 7 Ultimate 32-bit.

а на 32 ко ке наместам помалце сецкат? пошо сега све на low конфигурација ми е и ми сецкат тро појке а имам појаки комп за разлика од овај со го имаш ти

Или јас сум веке oldschool или вие не сте токму за игри пари шо давате. Ама ке да е ова второто :)

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

Немој да сте ја купиле сеа! Почекајте месец дена јас се заебав сеа место cod да си ја земев. Ѓубре од игра.

Немој да сте ја купиле сеа! Почекајте месец дена јас се заебав сеа место cod да си ја земев. Ѓубре од игра.

Праено е муабет дека BF има полоша single player кампања од CoD, ама па multiplayer-от е каде каде подобар на BF.

Singleplayer е јако. Ама multiplayer ми се игра.
ама 2 500-3 000 е ногу. мани ги тиа американците, скапо е.

Де некој код генератор да најдеме. Сите шо ги глеам со Survey џиџи миџи. Вируси ед'н куп.

Нема ни да најдеш. Не се труди за џабе. Едино што можам да те утешам е да си почекаш некое време, за некој попуст. Се друго.. паѓа во вода.

Дали тоа кампањата завршува коа ќе го срамниш бродот и гине член од екипажот? Пошо многу кратко траеше бе да а ебам...

Праено е муабет дека BF има полоша single player кампања од CoD, ама па multiplayer-от е каде каде подобар на BF.

Еден мулти посебен што има играва што да ти кажам саат време се влага на сервер и modovite по срање у живот неам видено. Сите се исти само има нешто сменето.

Дали тоа кампањата завршува коа ќе го срамниш бродот и гине член од екипажот? Пошо многу кратко траеше бе да а ебам...
Слабо се потрудиле за Singleplayer. Ама има трејлери и ТВ реклами за Multiplayer.
BF3 има 12 стази a оваа 7. Aма у тројката играш и со тај русино и ед’н друг.

Ама слабо кој игра Singleplayer. Сите запнале Multiplayer. С’га тиа DLC шо са за Премиум шо коштат по $10 секое а 5-6 такви ќе има сигурно.

Yes. Толку е за жал.. BF 3 имаше каде-каде подобра кампања!

Абе има и такви што не сакаат Мулти, ебате играта очекував барем дупло од тоа што видов.

И јас не сум многу по мултито, како што може добра single player прича да ме задоволи, ниеден мултиплеер неможе. Затоа симни ја Ghosts.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom