Battlefield 4

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Battlefield-4-Release-Date.jpg

Официјалната веб страна штотуку пуштена - http://www.battlefield.com/battlefield-4

Значи дечки на 27 Март, сите на темава да се разговара за играва :)

Одвај чекам да видам каква графика ќе има играва, сигурен сум дека ќе биде феноменална. Со 3-ката богами доста изненадија за 4-кава не ни се сомневам.

PC, XBOX 360, PS3, PS4, XBOX 720 - тоа е тоа

П.С

Teaser Trailer

Ова е истото што е на позадина на веб страната мислам?

Gameplay на 27? Wow. Едвај чекам и јас.

Супер ај стајте систем перформанси што бара.

Мислам дека ова ќе им биде погрешен потег на ЕА. Пред 3 недели им излезе последното DLC за BF3, и е сеуште бајаги играна играва. Очекувам BF4 да биде copy-paste од BF3 со истиот енџин, иста графика и се' исто. Сите сакаат Bad Company 3 на Frostbite 2 енџинот, а наместо тоа (најверојатно) ќе добијат MW3 (milking money).

Дефинитвно сум заинтересиран да видам како ќе излези. Тројката беше супер и не се сомневам дека оваа ќе биде уште подобра.

Супер ај стајте систем перформанси што бара.
Mногу рано е за тоа. Околу еден месец пред да се пушти во продажба играта обично ги откриваат побарувањата.

Мислам дека ова ќе им биде погрешен потег на ЕА. Пред 3 недели им излезе последното DLC за BF3, и е сеуште бајаги играна играва. Очекувам BF4 да биде copy-paste од BF3 со истиот енџин, иста графика и се' исто. Сите сакаат Bad Company 3 на Frostbite 2 енџинот, а наместо тоа (најверојатно) ќе добијат MW3 (milking money).

Да, факт е дека иако BF 3 излезе уште во 2011, популарноста и нема опаднато туку напротив со Premium пакетот и се зголеми. Дури и денес ретко кој може да ја осети на Ultra settings асално ко што треба. Но и после 1 ипол година сеуште постојат одредени гличови и багови кои DICE никако да ги среди. Исто така и “bf3 заедницата“ цело време предлага лесни твикови кои многу би ја подобриле играта, но DICE не ги применува и мислам дека ова го прават со цел тие твикови да ги вметнат во BF4. Која според мене на некој начин ќе биде “исполирана“ верзија на BF3 со многу повеќе разновидност и реализам, и со пооптимизирана графика.

27 Mart 2013 iskaca
Не се праи прост.
--- надополнето: 21 март 2013 во 12:07 ---
Јас мислам дека бф4 ке биде со иста графика ко предходнава али малце подобрена. Ајде за 6 дена ке видиме што ке биде.

Подморница?

Замисли комбинирани битки на вода (подморници/уништувачи/носачи и сите останати пропратни) и во воздух покрај досегашниве копно/воздух...

Замисли комбинирани битки на вода (подморници/уништувачи/носачи и сите останати пропратни) и во воздух покрај досегашниве копно/воздух...

Со такво нешто DICE ќе ја однесат играта to the next level, вистински Battlefield

Уф еј, колку добро склопени 17 минути. Ова е прав филм, ми се допаѓа МАКСИМАЛНО.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom