Battlefield 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Whitey, многу е тешко да ја навикнеш и да се прилагодиш на Conquest мапи на кои обично играат исксуни и пред се играчи со многу поголеми левли од тебе, со ослободени појаки оружја, со повеќе муниција, и доста други предности. Верувај ми....треба најмалце 10/15 саати играње за да се привикнеш на овој стил на игра, но кога еднаш ќе се привикнеш ќе ти биде лесно да се ориентираш на мапата, да браниш позиции како и да помагаш на тимот со што вољата за играње и ќеифот видно ќе ти се зголемат, исто како и чуството дека стварно си дел од војна т.е. дека допринесуваш за победа во истата за разлика од сега каде што претпоставувам се осеќаш изгубено и збунето, како да незнаеш каде грешиш и тоа те иритира. Исто се осеќав и јас но имам исксутво со BF1942 па знам како да се прилагодам :)

Вчера победив над 4/5 партии....одбранив и освоив најмалце 10-на знамиња при што добив доста поени, и фатив 2 левела само за 2/3 часа игра, ослободив и 2 зума, како и две нови оружја... (y)

Мој предлог ти е да не се движиш многу многу во прво време, повеќе кампирај додека да сватиш што е поената, ако трчаш како луд ништо не правиш :)

Whitey, многу е тешко да ја навикнеш и да се прилагодиш на Conquest мапи на кои обично играат исксуни и пред се играчи со многу поголеми левли од тебе, со ослободени појаки оружја, со повеќе муниција, и доста други предности. Верувај ми....треба најмалце 10/15 саати играње за да се привикнеш на овој стил на игра, но кога еднаш ќе се привикнеш ќе ти биде лесно да се ориентираш на мапата, да браниш позиции како и да помагаш на тимот со што вољата за играње и ќеифот видно ќе ти се зголемат, исто како и чуството дека стварно си дел од војна т.е. дека допринесуваш за победа во истата за разлика од сега каде што претпоставувам се осеќаш изгубено и збунето, како да незнаеш каде грешиш и тоа те иритира. Исто се осеќав и јас но имам исксутво со BF1942 па знам како да се прилагодам :)

Вчера победив над 4/5 партии....одбранив и освоив најмалце 10-на знамиња при што добив доста поени, и фатив 2 левела само за 2/3 часа игра, ослободив и 2 зума, како и две нови оружја... (y)

Мој предлог ти е да не се движиш многу многу во прво време, повеќе кампирај додека да сватиш што е поената, ако трчаш како луд ништо не правиш :)
почна да ја играш? дај ник :)

И што е играва? Имаш некој мисии да праиш, да идеш да се тепаш со други?

Чест ми беше што играв со сите на оваа многу добро креирана бета од играта се надевам дека ќе се сретнеме и во целата игра. :)

Лелеееееееееее дечково!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! мотнете до 2:50....второто пилотирање, почнува од 8:50...

:cuc:

"I'm playing BFBC2 MP and MoH MP and it's making me feel like going to see a prostitute after breaking up with the love of my life! Epic BF3 Withdrawals!"

Report: EA and Valve in late-stage talks to get Battlefield 3 to Steam

Засега не е уште официјално соопштено од Valve и ЕА. Наводно тие се во преговори дали да биде пуштена на Steam, EA сака да ја продава играта преку Origin, а Valve преку Steam. Тоа е причината зошто уште ја нема на Steam. Неофицијалниот извор од Valve вели дека Battlefield 3 ќе ја видиме на Steam до официјалниот датум на излегување 25 Октомври.

Ама коментарите подолу страшни се. Еве предлог како ќе оди страртувањето на играта: Го стартуваш Steam, ја стартуваш играта која пак го стартува Origin, тоа пак ти го отвора прелистувачот за да најдеш сервери и после можеш да играш. Ако биди вака :tapp:

Се решив да ја земам за ПЦ, многу е подобра од верзијата на конзолите. Па да ве прашам од каде е најдобро да направам pre order, на g2play каде што би требало да е најевтино има слична цена како онаа на конзолите, некоја идеја.. ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom