- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Како успеа да провериш кога по цел ден ти е на струја?
Кога го носам до работа и таму пак го вклучам.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како успеа да провериш кога по цел ден ти е на струја?
Кога го носам до работа и таму пак го вклучам![]()
Да на втора смена тоа 3-4 саати порано излевам од дома.3.5 саати одиш до работа? Нешто не штима.
значи дека батеријата целосно откажала?
ne e celosno otkazana, edno e da nema kapacitet da go napojuva uredot bez da e priklucen na polnac, drugo e celosno da otkaze (nema da se podiga laptopot ako baterijata ti e vo nego ke treba da go koristis isklucivo bez nea) ova i ne e taka dobra opcija bidejki sepak baterijata do nekade sprwcuva silen napon strujata prvo ide vo nea pa posle vo uredot. sovet ebay i naracaj si nova skoro sekogas se poeftini odkolku da ja kupis kaj nas (i kompatibilna da e ne e problem samo gledaj da ima sto e mozno poveke mAh za da drzi podolgo bez polnac).Значи вака, батеријата ми е многу слаба, кога го користам лаптопот, батеријата мора да ми биде на струја, бидејќи ќе изгасне. Е сега од вчера приметувам дека кога батеријата ми е во струја не се полни и ламбичата само ми трепери, а порано трепереше само кога треба да се наполни. Да не е нешто проблем или тоа значи дека батеријата целосно откажала?
И да прашам колку може да оди со она consider replacing your battery и што може да се случи? Како тотален лаик, ако може некој да ми објасни.
Kaко да проверам тоа? Ептен неам појма.Провери уште колку од капацитетот преостанува, ако паднала под 50% уште месец-два максимум ќе тера.
Kaко да проверам тоа? Ептен неам појма.