Баш ме интересира...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ех ви дадов screenshot само од едната адреса на таа имам 63 луѓе и 10-15 на block, на другата ситуацијата е ваква

Attachments

• Image00280.jpg
    Image00280.jpg
    19 KB · Прегледи: 105
Ја гарантирам за 90% од тие кој имаат пишано над 200 контакта дека им се фотошоп. Гарантирам со рака.

Dimitarc напиша:
Ја гарантирам за 90% од тие кој имаат пишано над 200 контакта дека им се фотошоп. Гарантирам со рака.

На шо да се кладиме дека не е фотошоп?
Ај земи ја сликата и испитај ја.

walker_girl напиша:
На шо да се кладиме дека не е фотошоп?
Ај земи ја сликата и испитај ја.

Во фотошоп од 0 ќе ме земат мене ќе ме нацртаат ти ќе ме тераш да барам грешка во бројки на еднобојна позадина. Смени пасворд, кажи ми го и дај ја да направам скриншат.

Dimitarc напиша:
Во фотошоп од 0 ќе ме земат мене ќе ме нацртаат ти ќе ме тераш да барам грешка во бројки на еднобојна позадина. Смени пасворд, кажи ми го и дај ја да направам скриншат.

Мојот не е фотошоп. Не е наградата печено прасе па да морам да мамам, ебаго.

jas nemam potreba od fotosop. kolku so imam tolku
P.S. proguglajte ke vidite kolku lazat lugjevo
na eden forum edna bitanga napisal deka ima preku 600

Princ напиша:
Мојот не е фотошоп. Не е наградата печено прасе па да морам да мамам, ебаго.

Ти си единствениот исклучок, верувам за тебе пошто си подугачко на интернет од другиве. Али 300 души да има некој??? Кај ги наоѓате? Или турате jennifer@hotmail.com jeff@hotmail.com morgan@hotmail.com и така едно 500 пати.

Dimitarc напиша:

Ох мајко да сум менела password. Ај ќе го сменам, пиши ми пп ќе ти го дадам и passot и accountot. Ама после обавезно да ставиш скриншот

јас имам по 5 на јаху и на мсн. неќам да ставам скриншот за да не речете дека лажам :)

Ова е вокер грл. Алал да и е. Ја подавам рака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom