Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
А што да прават кутрите, го земаа Чех и готово, завршија работа за наредни три сезони :D

Ќе видиш кога ќе го земат Калстром на позајмица.
Тотехнем, Евертон, Ливерпул нема да може да им припарат за 4то место бе!

Све.

Венгер за тренер, Педро на крило, Иниеста средина.
Рики давај отровот наваму.
Од Партизанска по булевар Климент Охридски накај Рекорд, прва уличка лево, прва кафана лево.

Ова не се блесоци туку видео за сезона 2014/2015 каде што имаше лимитирана минутажа поради МСН.
Педро е многу потценет играч , инаку до сега се што продала Барса во Англија се покажа во добро светло . Фабрегас во Челзи (иако претходно играше во Арсенал) и Санчез во Арсенал .
Бензема да го правите Бог и класа напаѓач а вака Педрито да го вреѓате. :(

Еве ова Мурињо го памети , многу се изнервираа со Кикица тогаш.
@DaniBMW :cool:

Ги заборај Бојан и Дош Сантош.
Лесно е да се чукаш во гради со продукти од други академии. :)

Ги заборај Бојан и Дош Сантош.
Лесно е да се чукаш во гради со продукти од други академии. :)

Па добро и Деулофеу добро се снајде во Евертон кога беше, сега го откупија . :)

Абе за Педро правите муабет или за Меси?
Ми делувате ко Меси да сте го собрале, е така се радувате на циганов.

Иначе јас сум против тоа да замине Педро во Челзи. Не за друго што ако ни даде гол, кој ќе ве чита пак, ќе биде полошо и од Дани Бој реметот.
Абе не е Меси ама како плачете а за Мурињо зборите .
Интересни сте :D

А ги памтам сезонвие кога си замина Мурињо и разноразни куротресци седеа на клупа, немаше толку хејт кон Челзи. Овој Мурињо која хејт група си носи со себе тоа чудо едно.

А ги памтам сезонвие кога си замина Мурињо и разноразни куротресци седеа на клупа, немаше толку хејт кон Челзи. Овој Мурињо која хејт група си носи со себе тоа чудо едно.
комплекси дечко комплекси :)

Па и Шумуликоски може да го направат играчише доколку му направам вакво видео само од неговите блесоци.
Жими к** на Шумулокоски,ај направу те частам пиво :D

Абе Педро за 20 м фунти лош а Милер и Бензема играчишта се ,нормално ако ги потпишете ако не дрва :D

Шурле и Де брујн ,ја знам дека збориш глупости ама се надминуваш у последно време.
Ај ќе ти опростам вероватно веста за Педро те удрула и глава

Ma ти и за Куртоа викаше дека е најбољи голман у ПЛ за ланска сезона, така да, проштевка од ваков експерт, многу ми значи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom