Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Разбирам, и јас мислам дека и 2 се невини, но криво ми е што се дигна толку голема фама околу Суарез и веднаш сите излегоа да го г осудат тоа а сега со Тери ФА излегува со изјава дека ќе прогледаат низ прсти како ништо да не е.
Како некој му прогледува низ прсти кога има тековен судски процес против него за тоа?

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ако мериме помеѓу Суарез и Тери, зублево помина полесно. Тери ќе се влечка по судови а ако се докаже дека е виновен може да лега затвор плус суспензија од ФА!

S

Stivie G

Гостин
Како некој му прогледува низ прсти кога има тековен судски процес против него за тоа?
Кажувам за прогледувањето низ прсти за натпреварот кој ќе го играт во недела. Ако веќе тоа го прават со Тери можеа тогаш да го направат и со Суарез.

F

fantomX

Гостин
Кажувам за прогледувањето низ прсти за натпреварот кој ќе го играт во недела. Ако веќе тоа го прават со Тери можеа тогаш да го направат и со Суарез.
А знајш дека никого не го заболе ни 2 посто дали в недела некој ќе се поздрави, додека од друга страна, Тери можи да оди и в затвор?

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
А знајш дека никого не го заболе ни 2 посто дали в недела некој ќе се поздрави, додека од друга страна, Тери можи да оди и в затвор?
Ај бе не прајте филмови глупи, капитен на Англија, Челзи итн ќе иде у затвор. Абрамович ќе ја купи Англија и ќе го пушти на слобода сам.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ај бе не прајте филмови глупи, капитен на Англија, Челзи итн ќе иде у затвор. Абрамович ќе ја купи Англија и ќе го пушти на слобода сам.
Две недели уште нема откако се вративте на темава и одма тресеш глупости. Така се купувало во англија!

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Pa sto da ne nemoze?
Да бе тоа косово е па ќе иде ќе купи правосуден систем и полиција кои патем со векови функционираат.
Ај не збори ко мало дете. Ако се докаже дека е виновен ќе добие казна иста како и секој друг граѓанин на Англија!

S

Stivie G

Гостин
Дадов само споредба, бидејки во февруари сите медиуми беа против Суарез за ист ваков случај.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.121
Честитки за Саутемптон, мило ми е што се вратија во ПЛ.. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom