Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Значи и вие што го нарекувате Руни - Шрек и Роналдо - Гејналдо сте искомплексирани од нив? :)))))
Не сум приметил дека некој ги нарекува така Роналдо и Руни,особено не јас.Ама разбирам еднаш или двапати да го напишеш така,ама секој пост да го нарекуваш Торесита е стварно ботски.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не сум приметил дека некој ги нарекува така Роналдо и Руни,особено не јас.Ама разбирам еднаш или двапати да го напишеш така,ама секој пост да го нарекуваш Торесита е стварно ботски.
Знам дека ти не, ама дека алудираше на тоа значи тие што пишуваат така можеме да ги ставиме во таа групација. Се разбравме нвм :))))

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.745
Извини ваке што ќе упаднам у дискусија, ама ко деца мали сте.

В

Вори

Гостин
Не те разбирам на што точно мислиш?

Но,како и да е :

...нека биде по ваше!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Со самото тоа што го нарекуваш Торесита се гледа колку си искомплексиран од него.И прашај го Видиќ дали се само неколку голови или повеќе.

Иначе да,не разликувам фунти и евра неписмен сум.А,и не работам во банка,јебига.
Колку што разбрав Видич побара брзо да му се сошијат џебови на шорцевите да има кај да го пикне торес на натпреварот Челзи - Ман Утд..

В

Вори

Гостин

На вакво пикање в џеб мислиш?

(ова е крајно сељачки али коа ме тегнеш за јазик...)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
Абе ај престанете со џебот и вие, 3 пати убаво не има опнато пеерчето.. И јас од него се плашам најмногу... Иначе, после убавата игра на Манчестер денес, верувам дека можат да ги тепат и двете гостувања.. Ама и со 4 поени нема да се бунам..

F

fantomX

Гостин
Значи и вие што го нарекувате Руни - Шрек и Роналдо - Гејналдо сте искомплексирани од нив? :)))))
Да, тие шо така ги нарекуваат се од некоја причина искомплексирани заради нив. Исто ко то Торесита.

Кажав одлична сезона, не сјајна, досега. Реални шанси да не бидат, но реални шанси и да бидат четврто место. Битно е пред кого се затоа што се пред шампионот, кој пред неполн месец даде 60 милиони евра за напаѓачка и 30 милиони евра за дефанзивец. :toe:
Одлична можи да се кажи за ЛШ, ама не гледам шо е то во ПЛ.
Не, тие се пред шампионот кој пушти 5 искусни интернационалци, со само 1 како замена а останатите мислеше дека ќе ги замени со 18 и 19 годишници чии изиграни професионални натпревари се бројат на прстите на едната рака. Шампионот кој даде 50 милиони фунти за напаѓач (сосиланеписменеден) и 21 + Матич за дефанзивец доправа треба да профункционира. Самите зборови „пред неполн месец“ од твоја страна се јасен показател за то, не можам да верувам која контрадикторност ти ја читам.

Не е Англичанец,преполови цената.:icon_lol:
Таман е, да е англичанец околу 8-10 милиони ќе беше.

Хххххххххххххх пеер молим те немој Анелка. :)
Торес е човекот кој треба да се пазиме. Mark my words. ;) Нема даено гол досега за Челзи, секогаш е мотивиран против нас. Брз е, снаодлив и има добар дриблинг-карактеристики поради кој стално Видич кога игра против него не игра како шо треба. Немања е играч за да чува говеда као Дрогба и слични кога има брзи снаодливи и високи играчи против него he struggles. Ама знам дека си ја има научено лекцијата.
Колку контрадикторност во толку малку болдирано зборој, зар не?

Моментот на вистина ќе се види во вторник :smir:
Не е точно.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ако победи утре Манчестер, Торес ќе побара трансфер во Јунајтед затоа што се подобри од Челзи а и секако конкуренти за титулата. Затоа Челзи играат за да го задржат Торес. Не би сакале да падне пак во депресија:salut:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Самите зборови „пред неполн месец“ од твоја страна се јасен показател за то, не можам да верувам која контрадикторност ти ја читам.

Колку контрадикторност во толку малку болдирано зборој, зар не?
Шо? Нее Торес навикнен на англиски фудбал или Челзи играат фудбал со цилиндар?

А за тва другото, баш ме интересира на коо контрадикторност мислеш. :)

F

fantomX

Гостин
Ако победи утре Манчестер, Торес ќе побара трансфер во Јунајтед затоа што се подобри од Челзи а и секако конкуренти за титулата. Затоа Челзи играат за да го задржат Торес. Не би сакале да падне пак во депресија:salut:
Во Арсенал, сега пак да менува град нема смисла.

Шо? Нее Торес навикнен на англиски фудбал или Челзи играат фудбал со цилиндар?

А за тва другото, баш ме интересира на коо контрадикторност мислеш. :)
Па покрај то шо и тие играат со топка, тимот на Челзи има свој карактеристики кои Торес треба да ги види и разбери и да функционира заедно со нив. Еден пример околу ова, јас на форумов гледам дека сакаш да пишуваш ретардирано ко ќе е Челзи во прашање, ама не знам дали си глупак или само се прајш пошто не те познавам лично. Мислам појасно е вака, нели?

Карактеристиките кои беа спомнати за Торес ги има и Анелка, а сепак само Торес бил тој за пазење.

G

Gray Foxx

Гостин
Во Арсенал, сега пак да менува град нема смисла.

Па покрај то шо и тие играат со топка, тимот на Челзи има свој карактеристики кои Торес треба да ги види и разбери и да функционира заедно со нив. Еден пример околу ова, јас на форумов гледам дека сакаш да пишуваш ретардирано ко ќе е Челзи во прашање, ама не знам дали си глупак или само се прајш пошто не те познавам лично. Мислам појасно е вака, нели?

Карактеристиките кои беа спомнати за Торес ги има и Анелка, а сепак само Торес бил тој за пазење.
:) Експлозивноста на Торес спрема Ањелка е како експертизата и талентот на Гери Невил низ годините спрема сите ваши десни бекови.
Второ Торес има каде каде подобар дриблинк од брадата и шут појак на прва.
За трето да не зборуам за мотивираноста која ке ја има.
Брадата ке игра поизвлечено накај левото крило ваљда и зависи дали ке игра Малуда па задачите ке му бидат различни кај кај... Така да Видич нема шо да се секира за брадата проста, тука е Рафаел или О'Ши!
Башка ја од болдираното си ја составив ваа реченица: Ањелка не е играч кој е брз, снаодлив и со добар дриблинг (контрадикторност на Ањелка спрема останатите зборови нели) и интересна беше досетката се додека не го прочитав тоа болдираното шо е во овој пост. :)

F

fantomX

Гостин
:) Експлозивноста на Торес спрема Ањелка е како експертизата и талентот на Гери Невил низ годините спрема сите ваши десни бекови.
Второ Торес има каде каде подобар дриблинк од брадата и шут појак на прва.
За трето да не зборуам за мотивираноста која ке ја има.
Брадата ке игра поизвлечено накај левото крило ваљда и зависи дали ке игра Малуда па задачите ке му бидат различни кај кај... Така да Видич нема шо да се секира за брадата проста, тука е Рафаел или О'Ши!
Башка ја од болдираното си ја составив ваа реченица: Ањелка не е играч кој е брз, снаодлив и со добар дриблинг (контрадикторност на Ањелка спрема останатите зборови нели) и интересна беше досетката се додека не го прочитав тоа болдираното шо е во овој пост. :)
Стварно интересни компарации, ама и сам знајш дека Анелка ко ќе игра ИГРА. Точно е дека Торес е подобар од Анелка, фала богу, ама моментално Торес е во форма колку шо Есиен е најдобар везен играч во светот, а Анелка очигледно е во добар момент, шо би рекол Анчелоти. Така шо, можеби вистината е дека нема потреба да се пазите од ниеден од тие двајца, ама ко веќе нели се пазите, пазете се од двајцата.

Во болдот сега гледам дека има една грешка, последен болдиран збор треба да е говеда, а не играч - чисто да се надоврзи целата контрадикторност, пошто Анелка е се само не говедо, а и има талент во нозете и снаодлив е. Единствено на експлозивност не е ко шо беше, ама ко шо реков, во “добар момент е“, па ќе видиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom