F
fantomX
Гостин
Точно.Кокошки да,пијани не.
Кокшки да, пијани не. Дрогирани? Исто да.
Точно.Кокошки да,пијани не.
До среќата е сега? ))Знаев, знаев дека ќе тепат кога видов мулето Џејсон Робертс што промаши.. Јебига, Челзи ќе стане првак и оваа сезона, среќата што го прати, а и несреќата на конкурентите ќе бидат главен фактор за тоа..
Лани не победи Челзи у гости...^ Ахахаха good one.
A за Челзи не очекував нивни кикс денеска и не се случи. Дури и Х-2 си ја фатив у систем. Со Блекбурн години наназад лесно излегуваат на крај, па затоа и очекував да победат. Сеа се надевам ќе глеаме супер фудбал на Олд Трафорд.
Arsenal 1 - 0 West Ham
Blackburn 1 - 2 Chelsea
Everton 1 - 0 Stoke
Fulham 2 - 0 Wigan
Wolves 2 - 1 Man.City
Не бе, Арсенал е подобар.До среќата е сега? ))
Туу бе,никогаш нема подобар тим од Јунајтед
Лани 1-1 беше на Ивуд Парк...^ Ахахаха good one.
A за Челзи не очекував нивни кикс денеска и не се случи. Дури и Х-2 си ја фатив у систем. Со Блекбурн години наназад лесно излегуваат на крај, па затоа и очекував да победат. Сеа се надевам ќе глеаме супер фудбал на Олд Трафорд.
До среќата е сега? ))
Туу бе,никогаш нема подобар тим од Јунајтед
Па среќата има голем удел.. Што мислиш ти Јунајтед немаше среќа претходните сезони кога освои 3 пати по ред?? Но факт е дека оваа сезона сега за сега немаич среќа... За разлика од Челзи кој имаше баш толку среќа колку што му требаше за да го добие овој меч.. Јас не знам дали си го гледал, ама нерешено ќе беше најфер резултат, иако Блекбурн дури имаше и повеќе шанси од Челзи.. Како и да е, честита нека им е победата[/QUOTE]
Фала.