Eric The King
Why always us!:)
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 3.297
- Поени од реакции
- 1.245
И со ЧелзиПолека,полека...крал го направивте...дека дал гол со Стоук и Волвс :icon_bigg
И со ЧелзиПолека,полека...крал го направивте...дека дал гол со Стоук и Волвс :icon_bigg
Како и со Аргентина :tv:И со Челзи
Фушарски гол против Челзи, добро Светско првенство за Мексико. Друго немам видено искрено.:raz:И шо мислите за Хернандез? (за ривалите )
МекЕкран го гледам сезона и нешто, 16-годишник за рзервите и хајлајтси од младинскиот куп. И се уште не можам да видам, зошто би требало да игра појќе?За МекЕкран пишав на темава поодамна, многу ми се допаѓа играчов и треба да му се дава поголема минутажа, како што кај нас тоа го барам за Бебе и Обертан.
Џонсон и Вилшир веќе се во тимот англиски, па не ги коментирам. Ама не можам да сфатам со шо МекЕкран, Стуриџ и Велбек се за таму? Ако репрезентацијата англиска е очајна, не значи оти овие тројца се решение. Ако не и Чалоба, Цалоба, Цалобах....како и да се вика, нека го викаат за одбрана место Тери. Шо има пресно наполнети 16 години не е битно.Вака така англија имаат одлична иднина и уште од сега може да ги вметне Капело во составот одличните Мекран(17) и Вилшер(18) на средината од теренот каде ќе го носат товарот на репрезентацијата во иднина. па и тука се Стариџ и Велбек па и Гибс од Арсенал..и брзоногиот левичар Џонсон од Сити.. како што одминува времето тезата на fantomX дека во англија талентите се ''апстрактна појава'' му пропаѓа во вода!...
Една недела аватар?^
Иначе кој сака со мене да се клади дека Манчестер ќе го тепа Тотенхем и дека Тотенхем ќе бидат ко изгубени германци на терен?
Хаха,ве заеба сега...:zlo:Даворе, не прај малери молим те.. :icon_mrgr
Кокошки да,пијани не.Ко пијани кокошки ќе излезат Тотенхем против вас бе,секогаш така било па ќе биде и годинава.Само сум реален,не ви праам малери.