Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како и со Аргентина :tv:

За МекЕкран пишав на темава поодамна, многу ми се допаѓа играчов и треба да му се дава поголема минутажа, како што кај нас тоа го барам за Бебе и Обертан.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Овие Волвс имаат пеколен распоред од Челзи па наваму, потежок неможеа да имаат.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Вака така англија имаат одлична иднина и уште од сега може да ги вметне Капело во составот одличните Мекран(17) и Вилшер(18) на средината од теренот каде ќе го носат товарот на репрезентацијата во иднина. па и тука се Стариџ и Велбек па и Гибс од Арсенал..и брзоногиот левичар Џонсон од Сити.. како што одминува времето тезата на fantomX дека во англија талентите се ''апстрактна појава'' му пропаѓа во вода!...:toe:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.851
Поени од реакции
11.510
Ако овие младичиве станат снобови од типот на Руни, Тери, Лампард, Жерард и компанија...ќе бидат топ за екипите, ама не и за Англија, па пак Фантомот ќе ни се смее :icon_mrgr и ќе има слична реприза на Англија Немачка 1-4 итн...независно што они ќе везат во премиер.

F

fantomX

Гостин
И шо мислите за Хернандез? (за ривалите :P)
Фушарски гол против Челзи, добро Светско првенство за Мексико. Друго немам видено искрено.:raz:

За МекЕкран пишав на темава поодамна, многу ми се допаѓа играчов и треба да му се дава поголема минутажа, како што кај нас тоа го барам за Бебе и Обертан.
МекЕкран го гледам сезона и нешто, 16-годишник за рзервите и хајлајтси од младинскиот куп. И се уште не можам да видам, зошто би требало да игра појќе?

Вака така англија имаат одлична иднина и уште од сега може да ги вметне Капело во составот одличните Мекран(17) и Вилшер(18) на средината од теренот каде ќе го носат товарот на репрезентацијата во иднина. па и тука се Стариџ и Велбек па и Гибс од Арсенал..и брзоногиот левичар Џонсон од Сити.. како што одминува времето тезата на fantomX дека во англија талентите се ''апстрактна појава'' му пропаѓа во вода!...:toe:
Џонсон и Вилшир веќе се во тимот англиски, па не ги коментирам. Ама не можам да сфатам со шо МекЕкран, Стуриџ и Велбек се за таму? Ако репрезентацијата англиска е очајна, не значи оти овие тројца се решение. Ако не и Чалоба, Цалоба, Цалобах....како и да се вика, нека го викаат за одбрана место Тери. Шо има пресно наполнети 16 години не е битно. :toe:

В

Вори

Гостин
^

:pos:

Иначе кој сака со мене да се клади дека Манчестер ќе го тепа Тотенхем и дека Тотенхем ќе бидат ко изгубени германци на терен?

В

Вори

Гостин
Моит :)

Ако тепа Манчестер тогаш ти носиш една недела аватар што ќе ти го дадам јас,ако биде нерешено или Тотенхем победи тогаш обратно.

В

Вори

Гостин
Ко пијани кокошки ќе излезат Тотенхем против вас бе,секогаш така било па ќе биде и годинава.Само сум реален,не ви праам малери.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.851
Поени од реакции
11.510
Па и 3 бода за Герет Бејл не е лошо кога ќе видиме вака или онака...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Бејл изгледа најбаран играч во фан клубовите:tv:

Ко пијани кокошки ќе излезат Тотенхем против вас бе,секогаш така било па ќе биде и годинава.Само сум реален,не ви праам малери.
Кокошки да,пијани не.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom