Barcelona-Real Madrid 26.10.2013 18:00

• Креатор на темата Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник?

• Барселона

Гласови: 80 45,7%
  • Нерешено

Гласови: 29 16,6%
  • Реал Мадрид

Гласови: 66 37,7%

• Вкупно гласачи
    175
Статус
Затворена за нови мислења.
Освен тоа вие го имате и мајмунот кој ќе тепа се живо и диво.

Во последните 8 меча, Барса има само една победа против Реал во супер купот, но реваншот го изгубија во Мадрид, а Реал го зема купот поради гол повеќе во гости.

Интересно интересно :icon_lol:

Во последните 8 меча, Барса има само една победа против Реал во супер купот, но реваншот го изгубија во Мадрид, а Реал го зема купот поради гол повеќе во гости.

Интересно интересно :icon_lol:

Зашто баш 8, нека бидат последните 21 натпревари. Барса има 10 победи а Реал 4 :свиркам:

за уплата, гг1
навивачки за Реал.. ама со пола уста.
како можеа да го шитнат Озил, и да земат 100милионски коњ, уште не ми е јасно...

Зашто баш 8, нека бидат последните 21 натпревари. Барса има 10 победи а Реал 4 :свиркам:
Од вас почна тоа.
Последните 4 години, 7 месеци и 12 дена (освен последниот април), Барса е најдобриот тим во светот.

Ебани 5 кола поминаа откако дојде Бејл, ќе го величите за година дена, ама ај плукајте додека можете, како ќе биде интересно инаку.

Иако сум симпатизер на Барса мислам дека Реал ќе победи.И двата клуба се во очајна форма(иако Барса нанижа 8 победи со ред и една нерешена сепак играта ми е доста очајна).Реал од друга страна игра топло/ладно сепак ми се чини дека е во подобра форма моментално од Барса.
Реал игра со Роналдо,Иско во добра форма и со релативно килава одбрана а Барса со добриот Нејмар,непотполно фит Меси,очајниот Пике,катастрофалниот Иниеста сезонава,неискусниот Бартра...ќе биде доста неизвесно.
Мој тип е нерешено или пак тесна загуба на Барса.

барцелона ќе победи но со мала разлика 1 0 или 2 1

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom