Барање до УНЕСКО за заштита на македонскиот генетички код

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Што се секираш па ти? Секој си наоѓа нешто да си рмба и со надеж дека од истото ќе произлезе резултат. Што ти е на тебе гајле до толку.

Инаку малце е безврска иницијативата, требаше да е подобро поставена. А за докази за различноста на Македонците од оние доле, тоа си е веќе проверено и очигледно.Имаше различни испитувања, ги има и на форумов, каде македонците имаат дистинктивни(ако скратиш некоја буква, днк излегува:))) разлики од соседите.

Еве ти доказ дека е тоа така:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11260506?ordinalpos=1&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_RVDocSum
:helou:

секогаш чекаме некој да не штити и сплотува освести се македонски народу сплотисе заедно независно од која сте партија нели сите сме МАКЕДОНЦИ

Што се секираш па ти? Секој си наоѓа нешто да си рмба и со надеж дека од истото ќе произлезе резултат. Што ти е на тебе гајле до толку.

Свако има слободу и право да рмба, али ово нека ради дома између своја 4 зида, ово није за људе, какав УНЕСКО. Надам се да је ово само зајебанција, да не објашњавам много.

Што се секирам? Ево ти један стари виц. Играју фудбал Бразил и хајде да кажемо Парагвај, и Роналдо треба да изведе слободан ударац. И ти навијаш за Парагвај јер имаш симпатија за њих, и не сакаш да навијаш за појак тим. Али играчи у живом зиду скроз окренули леђа и гледају на супротну страну. Судија пита - ало бре шта то радите, а они кажу "Хоћемо и ми да видимо гол".

Е ово ме на то подсећа, неко што носи национални дрес се натртио и само чека да му се забије гол са пола терена левом петом, видеће он гол, ама видећемо и сви ми остали, игра се на међународној сцени а не код њега дома, не ли.

Основата на нашиот живот почива врз два фактора, кои никој не може да ни ги земе, освен ако ние самите не ги отфрлиме. Во нашиот народ како супстанца од крв и месо, од војла и генијалност и во нашата земја. Народот и земјата, тоа се двата корени, од кои ние сакаме да ја црпиме нашата сила и врз кои имаме намера да ги градиме сите наши одлуки. И со тоа се открива и целта на нашата борба: Опстанокот на овој народ и оваа земја, опстанокот на овој народ со сознанието дека тоа самото по себе за нас може да претставува животна цел. Ние не живееме за идеи, за теории, ниту за фантастични партиски програми, не! Ние живееме и се бориме за овој народ, за одржувањето на неговато постоење, за спроведувањето на неговата сопствена животна борба во иднина

Чив е дискурсов

а)Никола Груески

б)Тони Михајловски

в)Страшо Ангелоски

г)Адолф Хитлер

Потсетува Гаро

г)Адолф Хитлер :)

Свако има слободу и право да рмба, али ово нека ради дома између своја 4 зида, ово није за људе, какав УНЕСКО. Надам се да је ово само зајебанција, да не објашњавам много.

Што се секирам? Ево ти један стари виц. Играју фудбал Бразил и хајде да кажемо Парагвај, и Роналдо треба да изведе слободан ударац. И ти навијаш за Парагвај јер имаш симпатија за њих, и не сакаш да навијаш за појак тим. Али играчи у живом зиду скроз окренули леђа и гледају на супротну страну. Судија пита - ало бре шта то радите, а они кажу "Хоћемо и ми да видимо гол".

Ич фудбал не гледам. Ама нека е како кажуваш.

Това ми прилича на едни лозунги от миналото "За чиста аријс...... пардон, македонска раса":pos2::pos2::pos2:
За това не ви дават визи да не хабите генетичен материал нав'н от Македонија!!:drk: /С'биране на генетичен материал/:pos2:
Кажете фала на околностите од историјата што ви дадoa шанса да се размешате малку со нас пак да заличите на ,,белите луѓе'", или како шо викате вие ''белите хора"

Не би рекол дека генеетскиот код е непроменлив, токму промените во тие генетски кодови довеле до еволуција на човекот, а грешки во тие исти генетски кодови доведуваат до мутации...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom