БАРАМ ЖЕНСКА

• Креатор на темата Креатор на темата Swen
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам жени за мажење from Avstralija 30 и 33.год. Наредно лето идат Охрид:D
Ps. Патики не сакам, само пари

Dobro situirana mlada osoba, naime ja-vlakno, baram mlada ubava nevina (po moznost) devojka do 20 godini, da setame po svetot naime` skopje, da pieme crveno (ponekogas i belo), ne tolku skapo,moze i od plastika naime` vino, a za drugoto naknadno ke se dogovorime.. mojot telefonski numer ke moze da se dobie so posebna molba ovaj e-mail, a uste podetalni informacii obratete se na mojot vtor e-mail. g-star@fuckmail.com. se molat moderatorite da ja skrijat ljubomorata i da ne go brisat gorenavedeniot tekst

за сите кои бараат - женски,можат без проблем да побараат на сајтов
има бајаги избор
:pos:

Сериозен дечак со една викендица стан во охрид и куќа во битола кој е многу амбициозен успешен спортист бара 5 женски, првата женска за миење садови, втората за пеглање, третата за обување кондури, четвртата за готвење и петата за сериозен див секс во најдобрите термини понеделник, среда и петок во 20 часот.

Ви благодарам однапрет
go to the Saudi Arabia

go to the Saudi Arabia

sticker,375x360.png

cool шо бараш ти во оваа тема, ти си женет чоек:vozbud:

не барам,де бе па и ти ;)
само им потпомагам на дечкиве кои бараат:pos:

пс
дали ги ѕирна „лепотицине“?????
- која од која по габор- како ли само можеле такви креатури да се сликаат :вонзем:

не барам,де бе па и ти ;)
само им потпомагам на дечкиве кои бараат:pos:

пс
дали ги ѕирна „лепотицине“?????
- која од која по габор- како ли само можеле такви креатури да се сликаат :вонзем:
многу се нашминкани јас си сакам природна убавина:pos:

Утре вечер ке одам во нокен бар, да барам и најдам 2-3 женски... посакајте ми срека поззз кис

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom