БАРАМ ЖЕНСКА

• Креатор на темата Креатор на темата Swen
  • Време на започнување Време на започнување
Јас почнав у весник да барам...

Ама озбилно, јас барам девојка која има совозачко седиште за југо 45-ка од 87-ма.

се’ додека ГИ барате, мољакате... бидете сигурни дека сте се’ подалеку од нив.
Остајте ги или да ви пријдат самите или нек си останат САМИ.;)
зошто само кај нас важи ова непишано правило-да машкото мора да го направи првиот чекор ?
Што по на север од овде - е раај
ако и се допаѓаш на девојка, ТАА ти приоѓа , а не овде ....ѕвезди, месечини.,муабети, гачки ...ко да живееме во период меѓу двете светски војни- со пусулчиња...:ROFLMAO:
http://www.youtube.com/watch?v=XvH6hr7jL-8

се’ додека ГИ барате, мољакате... бидете сигурни дека сте се’ подалеку од нив.
Остајте ги или да ви пријдат самите или нек си останат САМИ.;)
зошто само кај нас важи ова непишано правило-да машкото мора да го направи првиот чекор ?
Што по на север од овде - е раај
ако и се допаѓаш на девојка, ТАА ти приоѓа , а не овде ....ѕвезди, месечини.,муабети, гачки ...ко да живееме во период меѓу двете светски војни- со пусулчиња...:ROFLMAO:
http://www.youtube.com/watch?v=XvH6hr7jL-8
Не мора машкото да го направи првиот чекор, што ако машкото е срамежливо и женсково да го чека цел живот да то јго направи тој чекор. Не гледам ништо лошо ако биде прво женското, не сум сингл, ама сигурно доколку би била и би ми се допаѓал некој без размислување би го направила првиот чекор.

Не мора машкото да го направи првиот чекор, што ако машкото е срамежливо и женсково да го чека цел живот да то јго направи тој чекор. Не гледам ништо лошо ако биде прво женското, не сум сингл, ама сигурно доколку би била и би ми се допаѓал некој без размислување би го направила првиот чекор.
здраво срце :) срамежлив сум, ќе ми се пуштиш? [кога ќе бидеш сингл] :$

Јас почнав у весник да барам...
Па не знаеш кај да бараш... таму само глупости, спорт, тв програма и временска прогноза... ама девојки... слабо некако. А може и почнале и таму да ставаат....

Ама како она прва да му се пушти па леле леле лелел , другарките ке ја ребрат божем незнам шо напраила Double Facepalm , мислам дека е 21ви век хахаха ако и се свиѓа некој немора да чека он да и се пушти зашо може е некој телетабис срамежлив
047-jesus.jpg

Па не знаеш кај да бараш... таму само глупости, спорт, тв програма и временска прогноза... ама девојки... слабо некако. А може и почнале и таму да ставаат....
Па кажи кај да барам?
Да дојдам у Куманово да барам, а? Покрај кејот има девојчиња? :D

океј за едно 2-3 години ќе те викнам :)

Мене на мекици да ме викаш и сирење обавезно да има уште сега кажи им.
--- надополнето: Jun 14, 2011 9:14 PM ---

Ставаат на средина во Вест xD

А да идете во дискотека да запознавате,најдобро место за запознавање е таму,полно со жени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom