Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не мора машкото да го направи првиот чекор, што ако машкото е срамежливо и женсково да го чека цел живот да то јго направи тој чекор. Не гледам ништо лошо ако биде прво женското, не сум сингл, ама сигурно доколку би била и би ми се допаѓал некој без размислување би го направила првиот чекор.се’ додека ГИ барате, мољакате... бидете сигурни дека сте се’ подалеку од нив.
Остајте ги или да ви пријдат самите или нек си останат САМИ.
зошто само кај нас важи ова непишано правило-да машкото мора да го направи првиот чекор ?
Што по на север од овде - е раај
ако и се допаѓаш на девојка, ТАА ти приоѓа , а не овде ....ѕвезди, месечини.,муабети, гачки ...ко да живееме во период меѓу двете светски војни- со пусулчиња...
http://www.youtube.com/watch?v=XvH6hr7jL-8
здраво срцеНе мора машкото да го направи првиот чекор, што ако машкото е срамежливо и женсково да го чека цел живот да то јго направи тој чекор. Не гледам ништо лошо ако биде прво женското, не сум сингл, ама сигурно доколку би била и би ми се допаѓал некој без размислување би го направила првиот чекор.
Абре ти гледаш (читаш) дека не сум сингл :pздраво срцесрамежлив сум, ќе ми се пуштиш? :$
Па не знаеш кај да бараш... таму само глупости, спорт, тв програма и временска прогноза... ама девојки... слабо некако. А може и почнале и таму да ставаат....Јас почнав у весник да барам...
абе акоо, да ти бидам прв на листа откако ќе раскинешАбре ти гледаш (читаш) дека не сум сингл :p
Ама како она прва да му се пушти па леле леле лелел , другарките ке ја ребрат божем незнам шо напраила Double Facepalm , мислам дека е 21ви век хахаха ако и се свиѓа некој немора да чека он да и се пушти зашо може е некој телетабис срамежливНе мора машкото да го направи првиот чекор, што ако машкото е срамежливо и женсково да го чека цел живот да то јго направи тој чекор. Не гледам ништо лошо ако биде прво женското, не сум сингл, ама сигурно доколку би била и би ми се допаѓал некој без размислување би го направила првиот чекор.
Ау скараја да е да раскинам, јас планирам наскоро да се мажамабе акоо, да ти бидам прв на листа откако ќе раскинеш![]()
епа со среќаАу скараја да е да раскинам, јас планирам наскоро да се мажамзатоа не се надевај ич на мене.
океј за едно 2-3 години ќе те викнамепа со среќавикај на свадба
![]()
Па кажи кај да барам?Па не знаеш кај да бараш... таму само глупости, спорт, тв програма и временска прогноза... ама девојки... слабо некако. А може и почнале и таму да ставаат....
океј за едно 2-3 години ќе те викнам![]()
Па не знаеш кај да бараш... таму само глупости, спорт, тв програма и временска прогноза... ама девојки... слабо некако. А може и почнале и таму да ставаат....