БАРАМ ЖЕНСКА

• Креатор на темата Креатор на темата Swen
  • Време на започнување Време на започнување
:pos::pos:
Верувала или не, мажите не се толку плитки како што мислиш... барем не оние кои што знаат што сакаат.

Каде ти е тука карактерот, природата, енергијата...

you_really_gonna_have_to_do_better_than_that.mp3

;)

Си пишав што сакам и плиток сум, женско да е, поарна да е, и пожелно плава да е, ум не барам :)

Ами јас ако си фатам до јуни дечко :O Ај побрзо малце со тоа колата (thnx for the tip Антоние)

Е де до тогаш ќе импровизираме, личен шофер ќе најдам ако треба, ете The Mummy Returns е кандидат.
Со ова значи се е средено, останува уште .јpeg твој(чисто ради формалност) и тура во викендичката :smir:

Си пишав што сакам и плиток сум, женско да е, поарна да е, и пожелно плава да е, ум не барам :)

Е де до тогаш ќе импровизираме, личен шофер ќе најдам ако треба, ете The Mummy Returns е кандидат.
Со ова значи се е средено, останува уште .јpeg твој(чисто ради формалност) и тура во викендичката :smir:

Еј па ете ти погоре слика, шо сега уште една, не ти се свиѓам таму? :cry:

Еј па ете ти погоре слика, шо сега уште една, не ти се свиѓам таму? :cry:

:pos2: тоа е исто како да ти покажам јас документ од катастар за викендичката и да тврдам дека ти ја имам покажано :nesum:

Сега сум само The Mummy, да нема збунки :) Не е проблем за превозот, секако сум на располагање :)
Ами јас ако си фатам до јуни дечко :O Ај побрзо малце со тоа колата (thnx for the tip Антоние)
Ете уште утре ако си спремна (т.е од наредна недела, да завршиме со полагања) и ќе средиме.
Ете ја обезбедувам кола, Swen викендичка и како провизија за шоферот може некоја другарка (ајде не мора плава да е стриктно :pos:) и ќе средиме.
Само да си знаете дека бензинот е рекордно скап, а со тоа и трошоците за затоплување на викендицата растат, така да мора да се покажете на ниво :) :)

(оди најава со нараторство на Стивен Фрај)
Кога мислите дека вашиот љубовен живот е тапа
Кога вашата менопауза се одолговлекува како влез на Македонија во ЕУ
Кога дури и вашето куче ве мрази
Не очајувајте

(бомбастична најава со блесок на екранот)
Црн појас 2 дан
Чак Норис стил ножно карате
Бивш полицаец и железничар
Бара жена
доколку си одговараме

За повеќе клик на линкот и јави ми се (во предвид идат само сериозни покани)

http://www.reklama5.mk/Details.aspx...NjZ0DphIEQib4m1 yuTuNBNNGEhpRbChx1JUWS7amGVBf

Барам девојка за сериозно која се разбира во механичарските работи за југо, клипови на моторот, може и карики и издувани вентили. (пошто јас не се разбирам)
И да пие пиво нормално, за друштво уз менување свеќици!

Благодарен однапред!

Чекам стројници :cool:

Барам девојка за сериозно која се разбира во механичарските работи за југо, клипови на моторот, може и карики и издувани вентили. (пошто јас не се разбирам)
И да пие пиво нормално, за друштво уз менување свеќици!

Благодарен однапред!

Чекам стројници :cool:
Мој совет е да го промениш огласот во „Барам девојка која ќе седи на совозачко седиште во мерцедес/бмв/ауди !“

Мој совет е да го промениш огласот во „Барам девојка која ќе седи на совозачко седиште во мерцедес/бмв/ауди !“
Барам девојка која ќе седи на совозачко седиште во Мерцедес. Притоа, треба да го монтира, бидејќи седиштето ми е в соба. Бива вака :D?

Добар ден пак јас!! Bump !! Гледам сандачето ми е празно деновиве и почнувам да се нервирам, дали има некој/а кој/а ќе се согласи да ми најде женска? Понуди на ПП како и обично.

Дури да се нервирам јас оти не можам да си најдам женска, нека се нервира друг за мене!!

Хахаха не не никако! Ако не се најде таква каква што барам ќе бараме чаре. Огласот мој уште важи :D ако познаваш некоја таква праќај навака! :ROFLMAO:

и најдовте женски??????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom