БАРАМ ЖЕНСКА

• Креатор на темата Креатор на темата Swen
  • Време на започнување Време на започнување
Се шалам бе и двајцата сте си добри ајт таму надвор да мавате женски :nerv: оти од интернет некоја манијачка може да ви се најде :zlo: или некој маж што се прави жена па после... :star:
остајте темава за посериозни огласи еве како машината за јуфки :)

Да не се пронаоѓаш во овие :pos:

Јас пишав и ти одма се усрами, демек си се шалела :) Нема потреба за срам, не гриземе :wink:

Гледам тука се бара работи а?

Барам машинка за јуфки. Може и поволна.

хаха иам друже озбилно таква :)

--- надополнето ---

Јас пишав и ти одма се усрами, демек си се шалела :) Нема потреба за срам, не гриземе :wink:

Многу :)

Да...се пронајдов :vozbud: Па ај еве да се извадам, една слика од мене :pos2:
99325088.png

Да...се пронајдов :vozbud: Па ај еве да се извадам, една слика од мене :pos2:
99325088.png

Она позади на мониторот ми делува на Кајгана :) Само што јас не го клатев, а и ти ваљда не си до волку грд/а :pos:

Кога ќе ти помине срамот, чекам права слика на ПП ::wink:

Кајгана на монитор, подфорум Љубов и секс, Биберчо во позадина.
Комбинација од соништата.

Она позади на мониторот ми делува на Кајгана :) Само што јас не го клатев, а и ти ваљда не си до волку грд/а :pos:

Кога ќе ти помине срамот, чекам права слика на ПП ::wink:

ШТООООО? :nerv: Сакаш да кажеш дека вака ми фали нешто а? Добро бе добро :ne_zboram
А тоа за сликата прво ми беше идејата онака да го ставам ама дека праша јас да не сум па ај мала шала на своја сметка е ок :smir: пу пу недај Боже на такви да клатиш :pos2:

ШТООООО? :nerv: Сакаш да кажеш дека вака ми фали нешто а? Добро бе добро :ne_zboram
А тоа за сликата прво ми беше идејата онака да го ставам ама дека праша јас да не сум па ај мала шала на своја сметка е ок :smir: пу пу недај Боже на такви да клатиш :pos2:

Ако, ако се поштува шала на своја сметка:) Ама јас пак си чекам слика, мсн, фб што и да е, не се шалам за тоа :pos:

Teшко без кола ццц.Дај стварно стави твоја слика да видеме што типче си,може носеш гардероба од Армани, Версаче,ваљда ке помине ама по можност да ги периш со Gong:pipi:

Teшко без кола ццц.Дај стварно стави твоја слика да видеме што типче си,може носеш гардероба од Армани Версаче,ваљда ке помине ама по можност да ги периш со Gong:pipi:

Ако носиш Армани Версаче ќе возиш и кола. Ваљда нема во ЈСП да се возиш со Армани оделото :)

А со оглед на тоа дека е Економист, пере само со Бонукс, така викаат на рекламата дека требало.:pos:

Ако носиш Армани Версаче ќе возиш и кола. Ваљда нема во ЈСП да се возиш со Армани оделото :)

А со оглед на тоа дека е Економист, пере само со Бонукс, така викаат на рекламата дека требало.:pos:

Aбе ај,не му крши филм :pipi:

Гледам тука се бара работи а?

Барам машинка за јуфки. Може и поволна.

Ја барам млада, згодна и атрактивна деквојка за работа на машинка за правење јуфки. Најди ти тоа, и дои кај мене ке праиме јуфки.

ПС: Машинката е нова, па затоа и девојката треба да биде и нежна. Работното искуство не е неопходно.
ППС: Купи пивце по пат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom