БАРАМ ЖЕНСКА

• Креатор на темата Креатор на темата Swen
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 јануари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
17
Пошо глеам какви се не клошари фатиле цури по 'виртуелен пат' ај и јас да пробам.

Младич 20 години, на економски факултет 3-та година редовен студент, без кола, со стан во Скопје и една викендичка бара особа за сериозен однос. Предност имаат плавуши.

п.с. Стоп педери

п.с.с. Слика задолжителна

Пошо глеам какви се не клошари фатиле цури по 'виртуелен пат' ај и јас да пробам.

Младич 20 години, на економски факултет 3-та година редовен студент, без кола, со стан во Скопје и една викендичка бара особа за сериозен однос. Предност имаат плавуши.

п.с. Стоп педери

И ти си клошар као нив?

п.с. Стоп педери

малку ова ќе ти кочи работа:D

--- надополнето ---

И ти си клошар као нив?
клошар не клошар има доста луѓе кои вртат женски по ФБ итн...........иако не го практикувам ова поради мои објективни причини,сепак голема е веројатноста преку нет да си најдеш девојка(што за мене не е малку маженствено иако тој збор одамна е изумрен)...што значи џабе се муабетите на поголемиот дел од девојките да ЗАПОЗНААМ МОМЧЕ ПРЕКУ НЕТ НЕМА ШАНСИ:pos2:

малку ова ќе ти кочи работа:D

--- надополнето ---

клошар не клошар има доста луѓе кои вртат женски по ФБ итн...........иако не го практикувам ова поради мои објективни причини,сепак голема е веројатноста преку нет да си најдеш девојка(што за мене не е малку маженствено иако тој збор одамна е изумрен)...што значи џабе се муабетите на поголемиот дел од девојките да ЗАПОЗНААМ МОМЧЕ ПРЕКУ НЕТ НЕМА ШАНСИ:pos2:

Точно друже, точно :)

Ако случајно најдеш женска, ќе сакаш ли да ми дадеш Skype или FB од некоја нејзина братучедка? :)

Со среќа во потрагата на женски по 'виртуелен пат' :) инаку јас мислам подобро ќе биде да најдете по 'нормален пат' не ме сваќајте погрешно тоа е само еден совет од мене. ;)

А тој што ја отворил темава да ставел негова слика...

п.с. Стоп педери

Викендичка и сериозен однос не идат заедно во една реченица :)

А тој што ја отворил темава да ставел негова слика...
Ама него не му треба негова слика, он знае како самиот изгледа, него му е битно само женските да пуштат слики ЛОЛ

Најискрено многу е очаен тој што ја отворил темава...

Ако ништо друго - да има некој што преку ФБ фатиле девојка (приметил некоја што му се свиѓала кога гледал некој профил од другар или не е битно, ја адднал (по основа другарка на негов другар или не е битно), и пишал, спонтано почнале нешто муабет, се упознале итн итн). Ама друго е да пишеш у форум (без да покажеш свои слики ниту ништо) и само да кажеш „ја барам девојка, пријавете се ако има некој заинтересиран“ ЛОЛ Извини али стварно е за жалење...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom