Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Здраво не знам дали сум на право место но не знам каде треба да го поставам ова прашање ако знае некој нека помогне ако не нека каже каде да прашам. Овака значи сакам да направам некое смајли ама тоа после да ми биде како еден знак на пример да стиснам "K" и да ми се појави тој знак на пример овака }{| еве овва можам ли да го направам да биде еден знак ? Преку некој приграм или има вградено такво нешто во виндоусот ? Помооооош ?

Ми треба anti-spyware програма ама да се инсталира на usb и да можам да чистам повеке компијутери само од usb:toe:

некој да ми каже од каде да си го симнам internet download menager ама ми треба со key да не е trial:smir:

Ќе може crack за антивирусот Nod32 Antivirus 4 од ESET?!Ако може по ПП.
Фала однапред.
:salut:

глас у миди?? ти мора да се шегуваш...неможе глас во миди дрндалкооо :) Midi е кратенка за (Musical Instrument Digital Interface) т.е.дигитален интерфејс за музички инструменти....т.е. нема глаааас :) не очајувај....купи си понов телефон :smir:

хахаха :pos2:
абре не ми е за телефон имам многу добар телефон, него работава е има еден фараер ми бара таква програма од мп3 да му ги напраам у миди
и сеа ја нормално не сакам да кажам дека не знам, затоа ви барам помош...иначе фала, цел ден никој не ме насмеал, топ си друже! :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom