Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
da ne znae nekoj dali postoi programa koja vodi evidencija koga mi bil ukucen kompjuterot i kolku dolgo. vo slucaj nekoj da go uklucuva dodeka ne sum doma i da go upecam posle???

U Event Viewerot mozes da vidis dali e ukljucuvan i koga

Некој едноставен програм за кратење песни, не квалитет и такви работи туку само да извадам дел од некоја песна.. Фала однапред :smir:

probaj so stariot dobar Goldwave...3MB soft, go imas po torentive
Select/Copy/PAste as New/SaveAs....izi programka :)

Некое програмче за чистење,бистрење на сликата на клипови,видеа :smir:

Дали воопшто постои некоја програма нешто како Windows Post-Install Wizard само не за креирање на своја едиција на Windows туку за да креирам колекција од програми... значи одбирам листа на програми, го режам CD-то и после тоа кога ќе го пуштам CD-то да имам пред секоја од програмите опција за штиклирање, и кога ќе стиснам на дугмето "Инсталирај" да ми се инсталираат сите програми кои биле штиклирани (мислам дека ме разбравте што сакам да кажам)... ова го видов кај еден другар, ама заборавив да го прашам дали го направил со некој програм или пак го правел во Visual Basic.
Пааа... постои ваков програм или јок ?

имам еден проблем и ве молам за помош. ми треба програмче за правење од мп3 во миди фајл, со тоа што ке го извади и гласот нормално...има шанси некое вакво да ми кажете? ве молам...очајна сум!:jaj:

Probaj so TS-AudioToMIDI ili AKoff Music Composer tie uspeav da gi najdam, poveke midi toolsi imas ovde

имам еден проблем и ве молам за помош. ми треба програмче за правење од мп3 во миди фајл, со тоа што ке го извади и гласот нормално...има шанси некое вакво да ми кажете? ве молам...очајна сум!:jaj:
глас у миди?? ти мора да се шегуваш...неможе глас во миди дрндалкооо :) Midi е кратенка за (Musical Instrument Digital Interface) т.е.дигитален интерфејс за музички инструменти....т.е. нема глаааас :) не очајувај....купи си понов телефон :smir:
Acctic напиша:
cd key za virtual dj ? :music2:
не смее кракови сериали на форум...така да ќе ти пратам торент фул преку пп..

cd key za virtual dj ? :music2:

Лиценца ако може за prevx CSI 3?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom