Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Барам програм .... ?

Барам програм со кој можам да снимам а во исти момент и да играм , односно да се снимам додека играм , и да си направам видео . Дали некој може да ми каже некој таков програм ???

Фала но дали има емулатор за PS3???Ако има пратете ПП ако не.........ке живееме со тоа што го имаме:toe:

Барам програм со кој можам да снимам а во исти момент и да играм , односно да се снимам додека играм , и да си направам видео . Дали некој може да ми каже некој таков програм ???

Fraps или Gamecam :helou:

Фала но дали има емулатор за PS3???Ако има пратете ПП ако не.........ке живееме со тоа што го имаме:toe:

Нема а и нема ни да има. И да има, за многу години ако напраи некој (тогаш РЅ3 ќе биде 50 евра), ќе напраи баш за да може да играш една-две игри и тоа да ти сецкаат претерано или да идат у слоу моушн. Значи не се надевај ни малку.

да ми каше некој програма со која ке мозам да играм игри без ЦД:smir:

Си слушнал за CRACK? :pos:

ја сакам да прашам нешо. ме интересираат многу програми од типот windows movie maker али да е нешо боље и да не е многу сложено. има ли нешо такво за free download? фала однапред :pipi:

ја сакам да прашам нешо. ме интересираат многу програми од типот windows movie maker али да е нешо боље и да не е многу сложено. има ли нешо такво за free download? фала однапред :pipi:

Види TechSmith Camtasia Studio.

http://www.techsmith.com/camtasia.asp

Не е бесплатна. Ја имаш на Demonoid.

Ми треба програма.. или начин за да..

Симнам видеа кои се Adobe Flash базирани..
Сум ги пробал Orbit Downloader ,Download Helper,i IDM(internet download manager) али ми треба уште подобри да се..
Има еден тип(на странски форум)ги вади со супер квалитет и не кажувана кој начин т.е со која програма го праи тоа..така да секоја помош је добредојдена..

Може ли некој добар конвертер за клипови..?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom