Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 ноември 2008
Мислења
19
Поени од реакции
0
Барам програм .... ?

Барам програм со кој можам да снимам а во исти момент и да играм , односно да се снимам додека играм , и да си направам видео . Дали некој може да ми каже некој таков програм ???

bubi4ko

Македонци брее..
Член од
24 јуни 2008
Мислења
274
Поени од реакции
17
Некоја програма за уклучување игри за Play Station на ПЦ?????

bubi4ko

Македонци брее..
Член од
24 јуни 2008
Мислења
274
Поени од реакции
17
Фала но дали има емулатор за PS3???Ако има пратете ПП ако не.........ке живееме со тоа што го имаме:toe:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Барам програм со кој можам да снимам а во исти момент и да играм , односно да се снимам додека играм , и да си направам видео . Дали некој може да ми каже некој таков програм ???
Fraps или Gamecam :helou:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Фала но дали има емулатор за PS3???Ако има пратете ПП ако не.........ке живееме со тоа што го имаме:toe:
Нема а и нема ни да има. И да има, за многу години ако напраи некој (тогаш РЅ3 ќе биде 50 евра), ќе напраи баш за да може да играш една-две игри и тоа да ти сецкаат претерано или да идат у слоу моушн. Значи не се надевај ни малку.

да ми каше некој програма со која ке мозам да играм игри без ЦД:smir:
Си слушнал за CRACK? :pos:

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
ја сакам да прашам нешо. ме интересираат многу програми од типот windows movie maker али да е нешо боље и да не е многу сложено. има ли нешо такво за free download? фала однапред :pipi:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
ја сакам да прашам нешо. ме интересираат многу програми од типот windows movie maker али да е нешо боље и да не е многу сложено. има ли нешо такво за free download? фала однапред :pipi:
Види TechSmith Camtasia Studio.

http://www.techsmith.com/camtasia.asp

Не е бесплатна. Ја имаш на Demonoid.

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Ми треба програма.. или начин за да..

Симнам видеа кои се Adobe Flash базирани..
Сум ги пробал Orbit Downloader ,Download Helper,i IDM(internet download manager) али ми треба уште подобри да се..
Има еден тип(на странски форум)ги вади со супер квалитет и не кажувана кој начин т.е со која програма го праи тоа..така да секоја помош је добредојдена..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom