Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе учете англиски со ке ви се речници.:tapp:

Абе не е проблемот за англискиот, али коа ќе правиш некој проект и на нет коа ќе најдеш 300 страни сите на англиски... тоа е маката :/

Абе не е проблемот за англискиот, али коа ќе правиш некој проект и на нет коа ќе најдеш 300 страни сите на англиски... тоа е маката :/

да ама преводот не е точен 100 % :) ја имам преведено 100 страни на англиски на македонски за еден ипол саат така да не ми проблем мене ногу тоа... порано и преводи правев за филмови али сеа не баталив :)

ајде нека продолжи темава како што треба :helou:

еве вака сега ми треба хитно сериал за driver detective 6.3.4.10 кој има ке му бидам многу благодарен

Е сеа вака, ми треба програма шо ќе можам да снимам звук од некоја програма на компјутеров, имам онлајн плеер и сакам да ги снимам песните. чаре? Фала :)

Е сеа вака, ми треба програма шо ќе можам да снимам звук од некоја програма на компјутеров, имам онлајн плеер и сакам да ги снимам песните. чаре? Фала :)
Sound Recorder:)

Start->All Programs->Accessories->Entertaiment->Sound Recorder

Ако може некој да ми прати линк на ПП за програма со која ке можам да се логирам на МСН, Јаху и други месинџери, но сето тоа да биде во иста програма. Некој вид на мултимесинџер е ова. Мислам дека ме разбравте.

Ако може некој да ми прати линк на ПП за програма со која ке можам да се логирам на МСН, Јаху и други месинџери, но сето тоа да биде во иста програма. Некој вид на мултимесинџер е ова. Мислам дека ме разбравте.
Меебо мислам дека е таква програма

а можам преку саунд рекордер да снимам? Хаха незнаев фала :)

Меебо е страна, мене ми треба програма.

Абе Иван шо се срамуваш пити ме по месенџер ќе ти дадам ... иии колку срамежливи сте значи цццц

Хиихих позз до тебе :back:

Здраво Сакам некој добар анти спајвер ај ако може постирајте некој линк, фала однапред..

Windows Sidebar Styler 2.0.5: дали ова може да се ставе на ХР? и дали има нешто слуично за ХР?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom