Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Некој добар Keylogger, испробан од ваша страна ? Јас најдов еден на нет, Perfect Keylogger, е сега вика дека има вирус, незнам дали стварно има или е False Positive...

Некој добар Keylogger, испробан од ваша страна ? Јас најдов еден на нет, Perfect Keylogger, е сега вика дека има вирус, незнам дали стварно има или е False Positive...

Тој е многу добар keylogger, побарај симни го од официјалната страна. Ако и од таму ти го појави како вирус, тогаш антивирусот го гледа програмчево како потенцијално опасно. Ништо страшно.

Кај знаеш ти со Keylogger да работиш ? ти коа прво знаеш ли за што служи ??? кај се користи и слично па потоа да бараш ако ти е за хак на мсн и нешто случно никогаш нема да се снајдеш

Немој како навреда да го сватиш !

Кај знаеш ти со Keylogger да работиш ? ти коа прво знаеш ли за што служи ??? кај се користи и слично па потоа да бараш ако ти е за хак на мсн и нешто случно никогаш нема да се снајдеш

Ау извини, тебе никот ти е DaRkHackeR, мора да си некој опасен хакер и знаеш све. А да, и постов ти е ... пато масовно на цело село, не те сватив што сакаш да кажеш стварно. Муфљуз еден

Тој е многу добар keylogger, побарај симни го од официјалната страна. Ако и од таму ти го појави како вирус, тогаш антивирусот го гледа програмчево како потенцијално опасно. Ништо страшно.

Фала корун.

Ау извини, тебе никој ти е DaRkHackeR, мора да си некој опасен хакер и знаеш све. А да, и постов ти е ... пато масовно на цело село, не те сватив што сакаш да кажеш стварно. Муфљуз еден

Фала корун.

:pos2::pos2::pos2:

полека малко на кој се однесуваш вака кога не го знаеш човекот што знае и умее:nenene:

Тешко да ке најдеш некој Keylogger што не му фали ништо.
бтв опасно е хакерчево :nenene:

Ако може некој да ми прати линк на ПП за програма со која ке можам да се логирам на МСН, Јаху и други месинџери, но сето тоа да биде во иста програма. Некој вид на мултимесинџер е ова. Мислам дека ме разбравте.

Trillian. :helou:

Мислам дека е најдобар ..:uvo:

Не, за најдобар не е уште најдобар, треба уште да средуваат, додаваат, прават некои работи, али ми се допаѓа затоа што не го умара компјутерот и штознам... интересен ми е. Имам една тема јас отворено APIM2 .vs Winamp разгелдај ќе ја најдеш (може и си ја приметил до сеа). :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom