Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ве моламмммммммм кој ја има windows live pasword recovery
ама целаааааааа....
ми треба под најхитноооо:vozbud::vozbud::vozbud:
ве моламммм......

Не е програма али ми треба CC Particle World i Force Motion Blur за Adobe After Effects, ако ми го најдете ова ќе ви дадам зеленко на секој пост!!!

ЛЕЛЕ Животот ми го спаси, фала многу, али многу, само што ќе го напраам видеото, ти ќе го глеаш прв!!!

Зеленко адед

Windows Vista Service Pack 1. Ај некој линк нека прати :)

Meне ми треба само Service Pack 1, за да и направам упгрејд на Вистава во Windows 7. :)

Ајдееее.....

Стај си 7 со формат, не се заебавај со Update

А ако стаам 7 со формат бар програмите ке ми останат? Или се' се брише и фајлови и програми...?

Се што е ИНСТАЛИРАНО се брише. Ако имаш инсталации во друга партиција, ќе си останат и ќе ги инсталираш пак.

А и со Update ако напраиш, џабе ќе ти стојат програмите кога ќе треба да ги бришеш рачно (нема да имаш uninstall) па пак ќе треба да ги инсталираш....

Формат и терај.

Се што е ИНСТАЛИРАНО се брише. Ако имаш инсталации во друга партиција, ќе си останат и ќе ги инсталираш пак.

А и со Update ако напраиш, џабе ќе ти стојат програмите кога ќе треба да ги бришеш рачно (нема да имаш uninstall) па пак ќе треба да ги инсталираш....

Формат и терај.
А може да ги сочувам во USB фолдерите од Program FIles, од тие програми што ми требаат и после от кога ке го инсталирам Windows-от, само COpy-Paste? :)

А може да ги сочувам во USB фолдерите од Program FIles, од тие програми што ми требаат и после от кога ке го инсталирам Windows-от, само COpy-Paste? :)

Неможе, дека кога се инсталираат програми, се запишуваат работи и во регистрите... Запиши си ги програмите кои ги имаш инсталирано, и после гугл рулз :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom