Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Благодарам само што видов во претходната страна пишеше дека можеш да снимаш игри:toe::toe:

абе не се лепе преводо ставаш го видеото и преводо у ист фолдер под исто име ставаш на ЦД и имаш превод... а ако сакаш на ПЦто да го гледаш или GOM Player или BS Player земи си и коо ке го пуштеш филмо влечи го преводо врз него и имаш превод:toe:
Абе ти изгледа не разбираш шо кажувам. Сакам преводот да биде заедно со видеото, односно преводот да биде закачен на видеото, а не да биде одделно. Разбираш или пак не?

Абе ти изгледа не разбираш шо кажувам. Сакам преводот да биде заедно со видеото, односно преводот да биде закачен на видеото, а не да биде одделно. Разбираш или пак не?

Стави го преводот да биде во истиот фолдер каде што ти е и филмот и вози.

Едит: Вака сеа, пушти го филмот, и после тоа фати го со маус преводот и пуши го во филмот... хмм... незнам вака дали ме разбираш што сакам да кажам. Значи кога ќе го пуштиш филмот, земи го со маус преводот и пушти го во филмот. Незнам како да ти објаснам :S

Стави го преводот да биде во истиот фолдер каде што ти е и филмот и вози.

Едит: Вака сеа, пушти го филмот, и после тоа фати го со маус преводот и пуши го во филмот... хмм... незнам вака дали ме разбираш што сакам да кажам. Значи кога ќе го пуштиш филмот, земи го со маус преводот и пушти го во филмот. Незнам како да ти објаснам :S
абе убаво му кажуваме ама ептен е ...... ако го ставеш преводо у ист фолдер и ако го крстеш исто како и видеото коо ке го ставеш на ЦД ке има превод а за да го гледаш на ПЦто кажах ти земи си GOM Player или BS Player и пушти го филмо преку нив и влечи го преводо врз видеото дека шо тее пуштано и ке имаш превод:toe: разбера ли сега ?

абе убаво му кажуваме ама ептен е ...... ако го ставеш преводо у ист фолдер и ако го крстеш исто како и видеото коо ке го ставеш на ЦД ке има превод а за да го гледаш на ПЦто кажах ти земи си GOM Player или BS Player и пушти го филмо преку нив и влечи го преводо врз видеото дека шо тее пуштано и ке имаш превод:toe: разбера ли сега ?
Абе глуп Тимчо. Филмот е Ави формат и сакам да го гледам на ДВД, арно ама ДВД-то не чита суб преводи. И преводот ако го залепам на видеото, ке може да се гледа, оти нема да се чита како превод, туку ке се чита заедно со видеото, како видео. Ама колку и да ти објаснувам ти си глуп и не сфакаш.

Има некој Adobe Acrobat да ми даде? Значи за правење .pdf фајлови. Не само за читање, туку за праење. Фала. :pipi:

Да не знаете некоја програма со која што можам да снимам што се случува на екранот? На пример плешаш некоја игра и го снимаш тоа што се случува на екранот. Јас знам една програма Fraps али не можам да ја најдам кракуваната верзија, а демото ти снима само по 30 секунди.

Абе сега кај тебе се бива, ти си гордоста на кајгана.
100% не си го пробал тава шо ти го кажааме:tapp::toe:

Да не знаете некоја програма со која што можам да снимам што се случува на екранот? На пример плешаш некоја игра и го снимаш тоа што се случува на екранот. Јас знам една програма Fraps али не можам да ја најдам кракуваната верзија, а демото ти снима само по 30 секунди.
мислам дека се праве колко сакаш да снимаш види мора да има тама али не сум сигурен:smir:

Луѓе ептен офтопик отидовте...:toe:

ВикторГГ провери ПП

Не чинат линковите, или јас не го сфаќам фајлот? Се симиња еден фајл од 20 килобајти, кој не знам за шо служи. Нешто друго?

Провери дали ќе завршиш работа со тоа Аце што ти то пратил, ако несака ни така пробај на Google пиши pfr maker, pdf creator... или некоја таква комбинација исто може би ти завршило работа и да конвертираш doc to pdf. Пиши на Google doc to pdf convert... би требало да завршиш работа :)

Ај малку смирензи. вмастер бара да го залепи буквално преводот на филмот. Еден фајл да бидат, јасно?

Вака сега, нови правила на однесување кога јас ве поштовам вас а вие будала ме правите: Секој оној пост кој ќе биде офтопик од оваа точка . па натаму, ќе го казнувам со еден црвен картон. 5 црвени картони водат до автоматски бан 7 дена.
Тимче, иако заслужи овој пат да летнеш до небото ти простив и овој пат. Ама лошото е што на моето трпение му е дојдено крајот па затоа ти имаш предност во новава политика, односно ти почнуваш со еден црвен картон. Уште 4 имаш.
Останете ми со здравје и памет во глава.

Абе глуп Тимчо. Филмот е Ави формат и сакам да го гледам на ДВД, арно ама ДВД-то не чита суб преводи. И преводот ако го залепам на видеото, ке може да се гледа, оти нема да се чита како превод, туку ке се чита заедно со видеото, како видео. Ама колку и да ти објаснувам ти си глуп и не сфакаш.

За тоа имаше програмче(X to DVD)или така нешто ,чек да видам и ќе добиеш ПП ај:helou:

Има некој Adobe Acrobat да ми даде? Значи за правење .pdf фајлови. Не само за читање, туку за праење. Фала. :pipi:

Провери си ПП:smir:

Да ми каже некој програма за преведување од било каков јазик на македонски ама не збор по збор туку цели реченици.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom