Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
aha ok.. a znaes nekoja programa koja ne treba toa posto jas imav edna koja trebese da ja pustis kaj nekoj i potoa mozese da vlezis slobodno kaj nego vo kom..

aha ok.. a znaes nekoja programa koja ne treba toa posto jas imav edna koja trebese da ja pustis kaj nekoj i potoa mozese da vlezis slobodno kaj nego vo kom..

Ахх... појма неам, порано имав некои такви програмчиња (тоа уствари се вируси, ако збориме за истите) али тоа беше одамна. Ако знаеш некоја програма како се вика, а неможеш да ја најдеш за да ја симнеш, пиши ПП па ако најдеме нешто арно ако не... :toe:

Тоа ти е веќе тројанец, да можеш ти слободно т.е. да имаш било каков пристап до нечиј компјутер :toe:

Некоја програма слична на nLite што работи под Виста, за изработка на свои прилагодени бутабилни инсталациони дивидија со Виста, само не vLite (оваа бара симнување на преку 1 гига од микрософт.ком?!?

Имам проблем кој никако не можам да го решам. Барав но никако да најдам.

Ми треба програма или начин како да ископирам текст од слика? Од JPG или некој друг вид на слика, за да после тој текст го пастирам во ворд.

Барав convert JPG to Tekst и слично, но нема

Имам проблем кој никако не можам да го решам. Барав но никако да најдам.

Ми треба програма или начин како да ископирам текст од слика? Од JPG или некој друг вид на слика, за да после тој текст го пастирам во ворд.

Барав convert JPG to Tekst и слично, но нема

http://www.torrentz.eu/search?q=ABBYY+FineReader[едитирано од Princ]

Пребарај низ торентиве , види која верзија ќе ти одговара

Не е програма , можам ли да најдам некаде Macedonian Input Language?Го немам во languages..(за друг пц ми треба)

Не е програма , можам ли да најдам некаде Macedonian Input Language?Го немам во languages..(за друг пц ми треба)

Да да само стави го цд то од XP или виста и ќе се среди :)
ако пак не ти е јасно ќе ти пишам опширно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom