Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Симнував вчера еден филм (околу 900 Мб) и кога се симнаа околу 800 Мб , се прекина врската и :nesum:
Ме интересира има ли некое програмче со кое ќе можам да продолжам со данлоадирање на прекинатите клипови ?

Симнував вчера еден филм (околу 900 Мб) и кога се симнаа околу 800 Мб , се прекина врската и :nesum:
Ме интересира има ли некое програмче со кое ќе можам да продолжам со данлоадирање на прекинатите клипови ?

Епа со што си го симнувал ова, со тоа треба да продолжиш. Ако си го симнал со некој Download Accelerator / Menager, тогаш со истиот треба да го продолжиш.

барам програма за правење каталог на дискови,ама да има и превземање на инфо за филмовите од нет,експорт во хтмл или слично...
ја користев whereisit,ама немаше опција за екпорт,а денеска се откорнав да најдам нешто саглам и ништо,све тиња.

Како мислеш прочистување, дај биди малце поконкретен...

за обработка на слики, се знае ФОТОШОП
на промер кога се сликаме за табло да ми е цисто лицето да не се познаваат акните и др (тава е пример)

на промер кога се сликаме за табло да ми е цисто лицето да не се познаваат акните и др (тава е пример)

епа ФОТОШОП ти е вистинската програма за таква намена

edit: аа да, за малку ќе заборавев линкот го имаш по ПП

Ми треба registry booster latest ver. не знам која е точно дали 2008 или '09
барав на нет ама не можев да најдам цела верзија...
ај плс ако може некој нека прати ПП,ако не е дозволено да се стави тука линкот.
фала однапред

Ми треба registry booster latest ver. не знам која е точно дали 2008 или '09
барав на нет ама не можев да најдам цела верзија...
ај плс ако може некој нека прати ПП,ако не е дозволено да се стави тука линкот.
фала однапред

Имам нешто проблем неможам да ти го пратам преку форумов, додај ме на мсн ќе го добиеш :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom