Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
imam prezemeno od internet igra dali taa moze so nekoja programa da se instalira, igra i snimi na cd

Ако веќе прашуваш нешто, пиши повеќе информации за да знаеме што одговор да ти дадеме и што е проблемот.

Кажи што си симнал, спакувана-неспакувана, кој фајл, што екстензија, што ти вика за инсталација..........

Ако веќе прашуваш нешто, пиши повеќе информации за да знаеме што одговор да ти дадеме и што е проблемот.

Кажи што си симнал, спакувана-неспакувана, кој фајл, што екстензија, што ти вика за инсталација..........

donladirav igra spakovana vo rar ja otpakovav i fajlot se vika Disc Image i ne moze da se instalira koga ke ja otvoram me prenasocuva vo nero

donladirav igra spakovana vo rar ja otpakovav i fajlot se vika Disc Image i ne moze da se instalira koga ke ja otvoram me prenasocuva vo nero

Симни си PowerISO 3.8, инсталирај го, после отвори ја во виртуелен DVD-ROM и инсталирај ја

За тоа како се прави интернет радио, на п.п. објаснето, пошто има линкови.

ми треба еден крак... спуштив игра и се убив од крак барање и никако да најдам за : R.I.P Strike Back 3

Ако има некој да ми даде licence name и licence number за Registry Mechanic Version 7.0.0.1010??? Fala

Имам блутут за компјутер ама не ми го чита компјутерот ЦД-то и не можам да го инсталирам програмот ако знае некој од кај да го спуштам програмот доколку го има на нет нека ми прати линк .
се надевам ме разбравте :)

Програмата која ја бара Миланез е Blue Soleil, пратен линк по п.п.

п.с. Миланез, врати ги ЧАФКИТЕ во потпис :)

Која програма е како easy cd -da extractor или па ако може некој нека ми прати на пп код за Easy cd - da extractor 11 ?

Програмата која ја бара Миланез е Blue Soleil, пратен линк по п.п.

п.с. Миланез, врати ги ЧАФКИТЕ во потпис :)
Фала за линкот, а ете се затоплува и чавкете се враќаат од југ :hehe:

Абе имаше една програмка за телефонот да го користиш како камерка за мсн или скајп ама колку што се сеќавам беше само за блутот..некој да знае дали е излегла за усб за сони ериксон к750и и од каде да се симне?:gorda:

Пратено, се надевам оти ќе ти заврши работа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom