Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
momci itno mi treba DirectX 10 i DirectX 9 aj ve molam od internet probav da gi slegnam nikako ne mozam da gi slegnam celi programi

Барам некоја програма со која можам да го изменувам гласот кој што влегува преку микрофон или веќе снимен па да го мењам

VoiceMaskPro мислам имаше една, си ставаш Masculine, Feminim...итн

Може ли некој да ми објасне како да изрежам филм од комп. двд формат и да го вметнам преводот за кога ке го става на двд да го гледам да не треба да терам преводи оти двдто е многу проблематично тере некој шифри кодови за секој јазик посебен код длга и широка?????'

Zdravo ke moze li nekoj da mi preporaca programa za pravenje muzika. Imam pesna samo mi treba programce da si napravam muzika. Ve molam pomognete mi. ODNAPRED BLAGODARAM

дали некој знае од кај да најдам SHOUTcast Distributed Network Audio Server/win32 v1.9.7 ?

Zdravo ke moze li nekoj da mi preporaca programa za pravenje muzika. Imam pesna samo mi treba programce da si napravam muzika. Ve molam pomognete mi. ODNAPRED BLAGODARAM

ACID Pro од Sony и Fruity Loops 7 XXL
овие ги користам јас..а инаку и Контакт 3 е нешто шо мора да го видиш!

дали има некоја програма со која што би можел да снимам сето она што се случува на екранот на копјутерот т.е. она што јас го гледам на екранот да го извадам како клипче?

дали има некоја програма со која што би можел да снимам сето она што се случува на екранот на копјутерот т.е. она што јас го гледам на екранот да го извадам како клипче?

SnagIt вака се вика програмот. Побарај го ќе го најдиш лесно

Camtasia studio, снима и directx апликации

Кој знае да ми помогне да го инсталирам ФОТОШОП нека ми пише на МСН дека нема инсталација има фајл ADBEPHSPCS3_WWE.dmg . !!??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom