Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми треба програма за спојување на два или повеќе видео фајлови.
Пример симнав филм и е поделен на три фајла, постои ли програма со која може да ги спојам во еден фајл?

Можеш со VirtualDub. Пиши у гоогле ако го немаш одма ќе ти го најде

Добро симнав VirtualDub ама не знам на кој начин да ги спојам. Може помош малце? Разгледав по опциите ама не можам да се снајдам.

A najednostavno spoj gi preku movie maker , ili Ulead Video studio.

power point ili uste podobro cel office mi treba ako znaete link ili vie da gi stavite

jovan напиша:
power point ili uste podobro cel office mi treba ako znaete link ili vie da gi stavite

ПП провери си ако не ти се допаѓа ќе ти дадам постар office...

fala mnogu eve go pustiv prvovo da se downlodirat

мило ми е шо ти помогнав, ако ти треба некогаш нешто друго ПП, ќе ти најдам...

pozdraFFF....

Абе пред извесно време на телевизија видов на Ентернет мислам дека беше рекоа некоја програма за симнување на фаилови от youtube.com некој да знае от кај да ја симнам...мислам дека се викаше unplug ама не сум сигурна....или некоја друга програма таква за от јутуб да се симнува?
Благодарам

NIKA напиша:
Абе пред извесно време на телевизија видов на Ентернет мислам дека беше рекоа некоја програма за симнување на фаилови от youtube.com некој да знае от кај да ја симнам...мислам дека се викаше unplug ама не сум сигурна....или некоја друга програма таква за от јутуб да се симнува?
Благодарам
keepvid.com

gale_vlae напиша:

Ејјјј мноооогу убаво!!!Сполај ти!!!
Но сега пак незнам како се симнува т.е. торент ли се викаше тоа чудо...незнам како се работи со него....неможам да се снајдам пак нешто...ај помош ако може......
Благодарам!!!:helou:

Ок ок симнав тоа реплај медиа качер .... е сега....симнува на половина ...кодот некој го има...или цела верзија на програмата?

Благодарам!!!

moze nekoj da mi najde serial key za Sound Forge 9.0a

walker_girl напиша:
Ми треба програма за спојување на два или повеќе видео фајлови.
Пример симнав филм и е поделен на три фајла, постои ли програма со која може да ги спојам во еден фајл?
Video Edit Magic, ќе ти пратам пп, еден од најдобрите и наједноставните програми за вакви работи. :)

Дај кажете програма за спојување на филмот и преводот, бидејќи посебно го симнувам филмот а посебно преводот.

CyberBop напиша:
Дај кажете програма за спојување на филмот и преводот, бидејќи посебно го симнувам филмот а посебно преводот.

Најлесно ќе си направиш вака, ќе ги ставиш во еден исти фолдер филмот и преводот али ќе им направиш rename со исто име да бидат,потоа само ќе ти го чита преводот.Пробај со BS Player

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom