Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
spasevski напиша:
flv to divx ako moze link za download itno mi treba blagodaram
Google-aj be coek River Past Video Cleaner .... crack ili serial ke si najdis...ako ne mozes pisi na PP ke ti pratam

Ке може некој да ми каже дали има програмче(и како се вика) за кога ке снимам некое видео ЦД или ДВД CD,да неможе после тоа ЦД да се клонира и да се сними во компјутер!!!! - Фала однапред

mi treba programa za otsekuvanje na video... da ne znae nekoj

Mи треба програма за отсекување на песни...
благодарам однапред :)

Mi treba nekoj brute force cracker, ako moze munga bunga.
Pls

ццц Соунд Форге ја имам веке 2 год. и незнаев дека може и видеа да се кратат:tapp: :tapp:

Дали има начин (Firewall или што било) на шерирана конекција (од компјутер, не рутер) во поголема мрежа интернет да им се овозможи само на одредени IP-ња

Пример:
Моја локална Ај-Пи е: 192.168.1.2
во мрежата има 192.168.1.3, 192.168.1.4, 192.168.1.5, 192.168.1.6, 192.168.1.7, 192.168.1.8

Сакам 3, 4, 5 да имаат интернет а останатите само пристап до фајлови...

Serial Number za NeroBurningRom 6.6.0.1 по ПП ако некој има.

Едит: Најдов.

Димитар напиша:
Дали има начин (Firewall или што било) на шерирана конекција (од компјутер, не рутер) во поголема мрежа интернет да им се овозможи само на одредени IP-ња

Пример:
Моја локална Ај-Пи е: 192.168.1.2
во мрежата има 192.168.1.3, 192.168.1.4, 192.168.1.5, 192.168.1.6, 192.168.1.7, 192.168.1.8

Сакам 3, 4, 5 да имаат интернет а останатите само пристап до фајлови...

kerio WinRoute Mislam deka ke se snajdes, ne e tezok ni za podesuvanje, ni za rabotenje. A go ima bash toa shto go sakash. Selektiven pristap na internet, normalno kontrolirano od admin.

dLt-Ed напиша:
kerio WinRoute Mislam deka ke se snajdes, ne e tezok ni za podesuvanje, ni za rabotenje. A go ima bash toa shto go sakash. Selektiven pristap na internet, normalno kontrolirano od admin.
Фала,ми го препорачаа и други... и мислам дека е најдобро решение

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom