Google-aj be coek River Past Video Cleaner .... crack ili serial ke si najdis...ako ne mozes pisi na PP ke ti pratamspasevski напиша:flv to divx ako moze link za download itno mi treba blagodaram
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Google-aj be coek River Past Video Cleaner .... crack ili serial ke si najdis...ako ne mozes pisi na PP ke ti pratamspasevski напиша:flv to divx ako moze link za download itno mi treba blagodaram
Janev напиша:mi treba programa za otsekuvanje na video... da ne znae nekoj
DoN DjElAtImUs напиша:Mи треба програма за отсекување на песни...
благодарам однапред![]()
ZIKS напиша:
Димитар напиша:Дали има начин (Firewall или што било) на шерирана конекција (од компјутер, не рутер) во поголема мрежа интернет да им се овозможи само на одредени IP-ња
Пример:
Моја локална Ај-Пи е: 192.168.1.2
во мрежата има 192.168.1.3, 192.168.1.4, 192.168.1.5, 192.168.1.6, 192.168.1.7, 192.168.1.8
Сакам 3, 4, 5 да имаат интернет а останатите само пристап до фајлови...
Фала,ми го препорачаа и други... и мислам дека е најдобро решениеdLt-Ed напиша:kerio WinRoute Mislam deka ke se snajdes, ne e tezok ni za podesuvanje, ni za rabotenje. A go ima bash toa shto go sakash. Selektiven pristap na internet, normalno kontrolirano od admin.