Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
може да се доњлоадрираMartin$ напиша:Фала за првата ама за оваја вторава не барам таквапробав и со неа и со даунлоадацелаторот ама слики и др. не спуштат. И за да го спуштам цел сајт, треба страна по страна да спуштам... Ми треба програма шо наеднаш се ќе спушти.
Ако има таква
кажимиго линкот јас ке ти ја симнам.Aj be begaj tamo, se snajdov. Fala so se namaci :smeshko: :icon_razz *i am just kidding*IsusHristos напиша:може да се доњлоадриракажимиго линкот јас ке ти ја симнам.
vardarce напиша:Ме интересира кој работел со програмчиња за цеде заштита? Кои се тие програмчиња и каде може да се најдат? Значи снимам јас некое мое цеде со мој материјал и го заштитувам од класично преснимување (Starforce 1/2/3...). Знам дека нема 100% заштита од преснимување ама барем човек да стави некој вид на основа заштита за да неможе лаиците да го преснимаат.
Клик хереMaksimus напиша:СИМНАВ ЗИПУВАН ФАЈЛ ЗАШТИТЕН СО ПАС И СЕГА НЕМОЗАМ ДА ГО КОРИСТАМ.

Ti mnogu mislis, da ne si naucnik?bad_boy напиша:Мислам дека не смее да се пишуваат линкови од рапидшаре, зошто е пиратерија
Фала Исус:helou:IsusHristos напиша:повели Active Virtual Desktop 2.01
мислам дека ова бараш ,ако не е ова кажи.
))Almighty Nane напиша:mmmm dali mozete da mi kazete web strana ili program za da stavam prevod na filmovite sto gi simnuvam. po moznost za mak,srpski ili hrvatski prevod????))