Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми треба некоја програма за поделување на видео фајл(на два или повеќе делови) ама да не е trial...

TpH_Bo_OkO напиша:
Ми треба некоја програма за поделување на видео фајл(на два или повеќе делови) ама да не е trial...
VirtualDub.. бесплатен е, инструкции тука.
Или, AviSplit, исто така бесплатен.

Ај ако може некој конвертер од флеш анимација да се стави во .avi или во слика како анимација:helou:

Фала однапред:salut:

Софт за убрзување на овој интернетот....дека ке збеснам ...некој што стварно УБРЗУВА....само име....кажете не требало RapidShare Links!!!
What kind of people....
Bljak
:evil

HGD напиша:
Софт за убрзување на овој интернетот....дека ке збеснам ...некој што стварно УБРЗУВА....само име....кажете не требало RapidShare Links!!!
What kind of people....
Bljak
:evil
Вака Speed Optimizer ти е за убрзување на интернетот глобално
A Download Accelerator Plus или тако звани DAP ти е за убрзување на довнлоад.SO и DAP користам и доста помагаат при довнлоад и уплоад.

Baram programa za konvertiranje od Divx na dvd medzutoa kompletno so si prevod da se konvertira bidejki koristam edna programa no ne mi dava prevod na filmot otkako ke go konvertiram od Divx na dvd.Pozdrav

ulead videostudio, само за преводот не знам ќе побарам и др. програми и ќе постирам утре.

pozdraFFF....

a moze nekoe programce da kazete samo so downloadira torenti, a od kaj tebe upload da ne mozat da pravat?

BlAcK_MamBa напиша:
a moze nekoe programce da kazete samo so downloadira torenti, a od kaj tebe upload da ne mozat da pravat?
uTorrent кај него можеш да го изгасиш уплоадод .

Da ne znaj nekoj slucajno kaj mozam da najdam programa za pravenje animacii so coecinja onie so se samo so lini crtani ??
ama pobrzo da pisi nekoj oti itno mi treba

FLiX напиша:
Da ne znaj nekoj slucajno kaj mozam da najdam programa za pravenje animacii so coecinja onie so se samo so lini crtani ??
ama pobrzo da pisi nekoj oti itno mi treba
Име...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom