Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ај нека пиши некој, сериски број за Виста бета2

CTPE3O напиша:
ај нека пиши некој, сериски број за Виста бета2
Намерно не ти го бришам постов. Сакам некој да ти напише и у сет со тебе да одите бан. "Барам сериски број" се вика темава?

Serial за Im too avi mpeg converter или xilisoft 3gp video converter некој по приватна порака?

baram player so ke pokazuva prevod od filmovite imam redlight ,, BSplayer i eden drug nikoj ne pokazuva prevod daj kazete nekoj player so ke pokazuva prevod

BS player подржува вметнување на превод, ќе го симнеш преводот од нет и ќе го отвориш со BS player па десен клик Load subtitles...

walker_girl напиша:
Serial за Im too avi mpeg converter или xilisoft 3gp video converter некој по приватна порака?

Ај и за мене по ПП ако знае некој сериал xilisoft 3gp video converter !

walker_girl напиша:
BS player подржува вметнување на превод, ќе го симнеш преводот од нет и ќе го отвориш со BS player па десен клик Load subtitles...

ima Load subtitles.... no nema prevod.od net kade mozam da zemam prevodi za filmovi

faraon напиша:
ima Load subtitles.... no nema prevod.od net kade mozam da zemam prevodi za filmovi
[SIZE=-1]www.divxsubtitles.net [/SIZE][SIZE=-1]www.subtitlesbox.com[/SIZE][SIZE=-1] www.[B]div[/B]x-titlovi.com
[/SIZE][SIZE=-1]www.titlovi.net [/SIZE][SIZE=-1]www.podnapisi.net
ete ti i brkaj rabota
[/SIZE]

Ај сериал за xilisoft video converter ако има некој, по ПП!

фала Зикс, ама ми пратија сериал xilisoft 3gp video converter, башка поима немам шо верзија е :)

ве молам ако некој знае некое програмче за да download цела страна за да работам offline

hm ima edno mislam web riper taka nesto se vika ke go pobaram ke ti go pratam

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom