Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
bad_boy напиша:
a kje mozam da zboruvam i da igram kanter vo istovreme?Vaka more sakam za da mi kazvet kaj se ko kje umrat mojte drugari!znaci bez da minimiziram igra da si pram muabet!
па то ти е овозможено и со skype, исто така и со msn, и со yahoo, а друг програм не имам видено. :)

dajte nekoj asalen pr za rezenje dvd i dvx zaso ovie sho gi imam so kompjuterov malce zezaat koa stanuva zbor za dvx

ZIKS напиша:
па то ти е овозможено и со skype, исто така и со msn, и со yahoo, а друг програм не имам видено. :)

Типот рече без да минимизира,со овие програми што ги наведе неможе или поедноставно да не прави алт+таб за да чатува,ја бар така го разбрав,поздрав!

п.с незнам таков програм.

Me mrzese da baram nanazad , ama aj ke prasam :toe: Mi treba programce za ripuvanje na originalni DVD filmovi t.e program so koj ke mozam da ja trgnam zastitata koja e postavena na DVD-to !
Ve molam :helou:

@Coca-Cola1981, so koristis za rezenje na CD-nj? Jas koristam Nero i toa verzija 6.6.1.4 ovaa verzija vazi za najstabilna(nikogas ne mi prai problemi pri rezenje) iako ima i nero 7.

Swifty напиша:
Типот рече без да минимизира,со овие програми што ги наведе неможе или поедноставно да не прави алт+таб за да чатува,ја бар така го разбрав,поздрав!

п.с незнам таков програм.
изгледа не ме имаш разбрано... кога тој ќе ја уклуи конфернцијата/разговорот со еден или повеќе луѓе, тој ќе може да зборува без да прави alt+tab, а ако сака да чатува, ќе мора да го прави тоа, но мислам дека не му беше тоа прашањето. :)

head напиша:
Me mrzese da baram nanazad , ama aj ke prasam :toe: Mi treba programce za ripuvanje na originalni DVD filmovi t.e program so koj ke mozam da ja trgnam zastitata koja e postavena na DVD-to !
Ve molam :helou:
што направи со линковите што ти ги пратив ?

me mrzida citam nazad , mi treba programa so ke gledam tv imav nekolko ama nitu so edna ne moze da se gleda,,..poveke so xxx kanali:tv:

Gabau напиша:
@Coca-Cola1981, so koristis za rezenje na CD-nj? Jas koristam Nero i toa verzija 6.6.1.4 ovaa verzija vazi za najstabilna(nikogas ne mi prai problemi pri rezenje) iako ima i nero 7.

koristev sonic roxio, ama staiv nero 7 i sea ok e mozam da kazam :) fala u sekoj slucaj

ZIKS напиша:
што направи со линковите што ти ги пратив ?
Fala ti mnogu , srediv rabota , go najdov DVD Decrypter i mi zavrsi rabota:smir:

Кај можам да најдам еден фајл, се вика Trial Activation Pack од CyberLink? Поточно ми треба за Power Director 5.

Dali ima nekoja video trening matrerijali za ccna ,cisco ili bilo sto od mrezi za ramena neka pise na PP

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom