Lajce
Не за сркање
- Член од
- 19 април 2006
- Мислења
- 997
- Поени од реакции
- 116
Saladin напиша:baram eden program za konvertiranje od avi/mpg vo 3gp
Odnapred blagodaram
Види пп:helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Saladin напиша:baram eden program za konvertiranje od avi/mpg vo 3gp
Odnapred blagodaram
па то ти е овозможено и со skype, исто така и со msn, и со yahoo, а друг програм не имам видено.bad_boy напиша:a kje mozam da zboruvam i da igram kanter vo istovreme?Vaka more sakam za da mi kazvet kaj se ko kje umrat mojte drugari!znaci bez da minimiziram igra da si pram muabet!
ZIKS напиша:па то ти е овозможено и со skype, исто така и со msn, и со yahoo, а друг програм не имам видено.![]()
изгледа не ме имаш разбрано... кога тој ќе ја уклуи конфернцијата/разговорот со еден или повеќе луѓе, тој ќе може да зборува без да прави alt+tab, а ако сака да чатува, ќе мора да го прави тоа, но мислам дека не му беше тоа прашањето.Swifty напиша:Типот рече без да минимизира,со овие програми што ги наведе неможе или поедноставно да не прави алт+таб за да чатува,ја бар така го разбрав,поздрав!
п.с незнам таков програм.
што направи со линковите што ти ги пратив ?head напиша:Me mrzese da baram nanazad , ama aj ke prasamMi treba programce za ripuvanje na originalni DVD filmovi t.e program so koj ke mozam da ja trgnam zastitata koja e postavena na DVD-to !
Ve molam :helou:
Gabau напиша:@Coca-Cola1981, so koristis za rezenje na CD-nj? Jas koristam Nero i toa verzija 6.6.1.4 ovaa verzija vazi za najstabilna(nikogas ne mi prai problemi pri rezenje) iako ima i nero 7.
Fala ti mnogu , srediv rabota , go najdov DVD Decrypter i mi zavrsi rabota:smir:ZIKS напиша:што направи со линковите што ти ги пратив ?