Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дај кажете како се вика програмон за време што може да се стави како десктоп позадина и ако може линк за доунлоад

јас барам нешо едноставно ко паинт...да можам да праам скрин во таа програма..бикоз мај паинт ис факед уп :(

Paint.net

Озбилно, закон програмче. Иако името не ветува баш, добиваш многу... верувај.

kazete mi nekoja programa za da gledam dali imam greski vo kompjuterot
jas ja imam eror smart ama ne mi e registrirana aj kazete nekoja takva ili serial numberot sa nea ve molam

Негде на форумов мислам сретнав програмче ( но неможе да го најдам ) што може да симануваш од Youtubе и во исто врме да го конвертира во мп3.
на пример од некој спот само песната во мп3 да ја симнам.

фала многу :salut:

Негде на форумов мислам сретнав програмче ( но неможе да го најдам ) што може да симануваш од Youtubе и во исто врме да го конвертира во мп3.
на пример од некој спот само песната во мп3 да ја симнам.

фала многу :salut:

www.vixy.net

Сакам да инсталирам Linux. Може ли да го симнам бесплатно и каде?

Сакам да инсталирам Linux. Може ли да го симнам бесплатно и каде?

Можеш да го симнеш тука (бесплатно)еден од најлесните дистрибуции на Линукс, Убунту 7.10.

Лесен за инсталација, сентиг, и работа.

Пробај нема да зажалиш.

:smir:

Вака, ми треба програма со која ќе ги конвертирам DivX филмовите во DVD, а воедно ако може и да ми се помогне при тоа како да ги претварам преводите од обичен txt/sub/srt превод во превод за DVD. Фала однапред. Поздрав:smir:

Вака, ми треба програма со која ќе ги конвертирам DivX филмовите во DVD, а воедно ако може и да ми се помогне при тоа како да ги претварам преводите од обичен txt/sub/srt превод во превод за DVD. Фала однапред. Поздрав:smir:

ConvertXtoDVD земи го тој програм со него се ке завршиш работа :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom