Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знае ли некој пасворд т.е сериал за Xilisoft 3GP Video Converter 3, стариот пасворд истекол па ми бара нов! Ако знае некој нека прати пп фала!

Видете пп двајцата последни:helou:

Lajce напиша:
Видете пп двајцата последни:helou:
тамам сакав да им пуштам на двајцава пп, ама после видов дека ти имаш напишано подолу. :)

да ми кажете некоја програmа за downloadiranje на превод за филмови јас имав една ама веке не ја бива :(

едит: заборавив да ви кажам право и линк да ставете ако имате POZZ

Dali znaj nekoj programce za pravenje slide show ama fajlot da mozi da go zacuvam kako flesh???

Барам програма што ќе ми конвертира од .rm во .avi ...се што најдов беше за продавање :) Дајте некој бесплатен

TpH_Bo_OkO напиша:
Барам програма што ќе ми конвертира од .rm во .avi ...се што најдов беше за продавање :) Дајте некој бесплатен

Трн, тешко дека ќе најдиш комбо фривер програмче шо ќе ти ја сврши работата, ама ако не те мрзи - има начин, со 2 фривер програмчиња, ѕирни го туторијалот , и пази да го спуштиш VirtualDubMod, а не VirtualDub.

TpH_Bo_OkO напиша:
Не си избарал баш се :nenene:Си го пробал media coder пробај го бесплатен е:helou: а конвертира се живо

тука за симнување:smir:

^MooN_RideR^ напиша:
да ми кажете некоја програmа за downloadiranje на превод за филмови јас имав една ама веке не ја бива :(

едит: заборавив да ви кажам право и линк да ставете ако имате POZZ
www.divx-titlovi.com и www.podnapisi.net, мислам дека работаат. :)

FLiX напиша:
Dali znaj nekoj programce za pravenje slide show ama fajlot da mozi da go zacuvam kako flesh???

a pak da napomenam da ne znaj nekoj programa od vakov vid??

Еј и ја барав таков програм и тоа итно ми треба:helou:

Billa Bong напиша:
Еј и ја барав таков програм и тоа итно ми треба:helou:
кажи име, и ќе се потрудам да го најдам, не знам друго што да ти кажам. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom