Барам музички спот

• Креатор на темата Креатор на темата |Volkswagen|
  • Време на започнување Време на започнување

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.738
Поени од реакции
907
Локација
Париз, Франција
Иста тема како за филмови...

Имаше пред некоја еден спот, така од типот на Chemical Brothers, се работеше за генетски инженеринг. Спотот започнува со голема зграда за генетски инженеринг, па оплодуваат in vitro ќелии, па тие се разможнуваат, се раѓа детенце, па тоа расти, основно, средно доаѓа факс, оди на џогинг и во теретана забележува друга девојка, се заљубуваат и на среде спот се бакнуваат. Истата приказна за девојката но во обратен редослед.

Се сеќава некој од кој беше песнава?

Супер тема.И јас барам еден спот.
Од 90сетите е некаде...нешто во electro funk стил е музиката-не ме фаќајте за збор,а спотот е нешто како-силуети од луѓе направени од ѕвезди, лебдат, денсаат во вселената.Нешто како Duft Punk фазон..

Се сеќавам на спотот. Нешто за глава се држат денсаат....а цели од ѕвезди. Дури мислам понов е спотот. Не е од 90-тите.

Јас го барам оној спотон.. Името Твое од Багаж :pipi:

Супер тема.И јас барам еден спот.
Од 90сетите е некаде...нешто во electro funk стил е музиката-не ме фаќајте за збор,а спотот е нешто како-силуети од луѓе направени од ѕвезди, лебдат, денсаат во вселената.Нешто како Duft Punk фазон..

Се сеќавам на спотот. Нешто за глава се држат денсаат....а цели од ѕвезди. Дури мислам понов е спотот. Не е од 90-тите.

Мислам дека е Love don't let me go на David Guetta.

Back
На врв Bottom