Барам / Имам потреба од...

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Почитувани дизајнери, ми треба една услуга во врска со правење новогодишен банер.
Банерот треба да е во ваква смисла, само да не е нешто исто на наведените.

168crol.jpg

1z3nudt.jpg

21d36gy.png

9871.jpg

Може да го вметните и логото на сајтот, кликнете на сликата за да го симните фотошоп векторот

Големина на банерот = 1000 x 124 pixels
Формат = JPG, GIF or PNG

Банерот не треба да е анимиран!

*Се работи за dating сајт, затоа може да искомбинирате и работи што ќе се во согласност со сајтот.

** Најкреативниот ќе добие MEGAUPLOAD премиум

Фала однапред! :)

Поздрав
да не отвара нова тема можам да ја искористам оваа.
Имам потреба од изработка на Веб страна
пошто не сум стручен ке се обидам со прости зборови да објаснам што ми треба па се надевам тие што изработуваат ке ме разберат што сакам .
Ми треба веб страна на која ке прикачувам слики
и истите ке ми ги дава во HTML cod,
И како позадина на сликите да има еден темплеј кој заедно со сликите ке биде испишан во HTML.
контактрајте ме преку пп ,па ке размениме податоци.

Ми треба некој да ми изработи лого за сајт, за возврат можам да понудам .com|.info|.biz|.net домен. За повеќе контактирајте ме по пп.

Ми треба некој да ми изработи лого за сајт, за возврат можам да понудам .com|.info|.biz|.net домен. За повеќе контактирајте ме по пп.
Можам да ти направам 3D лого! Додај ме на Facebook : www.facebook.com/detektivkobra12
Ќе ми кажеш која величина одприлика ќе ми кажеш за што е и така натаму... ! ќе се договориме !

Zdravo forumdzii ,mi treba edno logo da mi napravite ako moze nekoj.Da pisuva na logoto INFENSUS i da se stai nekako 5 licnosti u pozadina ne da im se gleda liceto i teloto tuku samo figurata na 5 coveka.ps za cs klan e.Nesto ako moze crno belo plavo i slicno.Blagodaram odnapred :)

Го барам фонтот што е на сликава..
Z3e0a.png

451300987305.png

Snow горенаведената слика користи обичен Arial Bold фонт но поради дизајнерските способности на нејзиниот креатор сликата изгледа така како што изгледа (:

Snow горенаведената слика користи обичен Arial Bold фонт но поради дизајнерските способности на нејзиниот креатор сликата изгледа така како што изгледа :)
Најдов.. Не е Arial.. Фонтот се вика Orial :D

Потребен ми е Веб Дизајнер кој ќе може да ги задоволи моите потреби .
Скајп
wwwjovah

Контактирајте ме на скајп за информации

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom