Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Претпоставувам дека за тоа се договара во живо, откако ќе се дефинираат условите.Колку плаќаш?
Претпоставувам дека за тоа се договара во живо, откако ќе се дефинираат условите.
Јас не би ти одговорил на форум за плата, искрено.
Условите се секундарна работа батка..платата е најбитна. И сите услови на ниво да ми ги даде,ако понуди 120 евра плата(пример) џабе ми е. Ако идниот вработен е задоволен од плата,се друго после може да се договори,испегла..Треба и двете страни да се задоволни.
Платата е најбитна. Ама таа е договор помеѓу ТЕБЕ и РАБОТОДАВЕЦОТ, а не за цела јавност да ја дознае.Условите се секундарна работа батка..платата е најбитна. И сите услови на ниво да ми ги даде,ако понуди 120 евра плата(пример) џабе ми е. Ако идниот вработен е задоволен од плата,се друго после може да се договори,испегла..Треба и двете страни да се задоволни.
Колку плата зимаш, ако си моментално вработен?
Платата е најбитна. Ама таа е договор помеѓу ТЕБЕ и РАБОТОДАВЕЦОТ, а не за цела јавност да ја дознае.
Јави се на бројот ако си заинтересиран, ако не си, не гледам поента да прашуваш на форум колку е платата...
Платата не треба да биде тајна. Тоа го измислија работодавците за да манипулираат со вработените.Во нормални земји веднаш под огласот стои и колку се заработува од месец, или пак час....ама тоа во нормални земји![]()
Во нормални земји веднаш под огласот стои и колку се заработува од месец, или пак час....ама тоа во нормални земји![]()
Скоро на интервју така ме прашуваат, а ти за колку би работел...и што да им кажам? Или ќе звучам прескромно, или па ќе се преценам...според средната плата во земјава морав произволно да си правам ценаМогу јасно..барам работник за кафе бар..работа од 8 часа,26 дена во месецот..плата да кажеме 8 долари од час .. или неделно толку и толку... контакт на тој и тој телефон. Многу јасно. Абе што се чудиш,кај нас забранија име на педофили да се каже јавно,со иницијали го кажуваат..не па ова.
Тоа е за да го најдат мулето што ќе работи за најмали пари.Скоро на интервју така ме прашуваат, а ти за колку би работел...и што да им кажам? Или ќе звучам прескромно, или па ќе се преценам...според средната плата во земјава морав произволно да си правам ценанаместо да кажат нудиме толку и толку...
Зашто не бе ?Претпоставувам дека за тоа се договара во живо, откако ќе се дефинираат условите.
Јас не би ти одговорил на форум за плата, искрено.