Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
ЦЦЦЦЦ да беше јебо сеа тука ќе мислеше сакаме да прајме тројка..:pos2::pos2::pos2:
ај ако дојде јебо на темава ќе прајме такви муабети...
инаку фликс што е едно добро дете... мирно .. фино... меша луѓе, фаци и све живо...
ејј уште неможамд а се помирам со фактот дека ме смеша со Еспањола

Еј да :pos: извини :) многу луѓе ми се мешат кузнеј оти :)

Фликс те помешал со Епањола? тоа е, на некои луѓе им се случува порано на некој покасно..склерозата е сериозна, пренослива болест!!! пијте Билобил, Билобил форте и сите пропратни слични малечки бели бонбончиња..по можност со виски

Фликс те помешал со Епањола? тоа е, на некои луѓе им се случува порано на некој покасно..склерозата е сериозна, пренослива болест!!! пијте Билобил, Билобил форте и сите пропратни слични малечки бели бонбончиња..по можност со виски

Абе случајно беше , секогаш ми се мешат незнам зошто :)
Инаку на такви апчиња сум само секогаш ко ќе ги комбинирам со виски ми се случва да ги помешам :pos:

е ме помешал... знам дека е брука целебрити као мене да помешаш со некој друг али оди кажи му...
флик ко ќе идеш на кај ск јави порано да ти спремам пригоден подарок... да не се спуштитш на таа позади мене што ќе е

дајте бе нешто за пиење треба ли да продужиме со муабетов?

Не бе сега те знам, само ретко на моменти знајш она критикал еррор ми вади мозокот и грешки прај :pos:ми се случва то не пијам поќе билобил мислам поарно е така :)

И арно вели фокси некако насуво многу ни е муабетот со шо сакате да освежиме :)

Фликс станал ко компјутер, од време на време паѓа се губи, си праи рестарт и ко нов е..у најлош случај од штекер и гајле нема после..
нешто ладно и вкусно..некој коктел ајде по твој избор..
п.с на ниедна тема немало појќе оф топици...треба да си отвориме тема кајгана мсн
да имав кредит ќе пратев порака на кајгана радио да не поздрават со песната чаше ломим руке ми крваве..ама немам гррррррррр

Не бе пак ти таман е ова за то е темата бар и муабет да си прајш :)

cocktails_wideweb__470x312,0.jpg

Еве бирај :) кое сакаш

Еј пуштајте кајгана радио
ќе ви пратам поздрав..можело и на тема..

неки коктел микс на фликс..зимај дур има..мене ми се ептен вкусни

јааа... ќе ме начукате ама ај...
инаку... ќе гласаме бе дечки.. мене ми е прв пат годинава и онака за сефте ќе одам

да бе ќе гласам се најдов на избирачки список...незнаеш кои радости беа тоа..пораснав еј!!!прво гласање...ќе се сефтосам и тоа у градинката кај што првпат запалив цигара и првпат се начукав :pos2:

да бе ќе гласам се најдов на избирачки список...незнаеш кои радости беа тоа..пораснав еј!!!прво гласање...ќе се сефтосам и тоа у градинката кај што првпат запалив цигара и првпат се начукав :pos2:
леле човек... ме замисли...
не се сеќавам каде прв пат имам запалено цигара...
ок за начукувањето се сеќавам пош имав тешки последици

ццц... а не беше одамна да речеш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom