Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум ја на правен..Полагав вовед во право прв семестар и збеснав. а ти што студираш уствари?
фликс не студира ништо... мислам тој оди на факултет и све тоа.. ама прашај го нешто појма нема

Јас Компјутерски мрежи, инаку има на мојот специјализрано за тој твојот со странски професори од германија франција ова она :) .
А не ве прашав и тебе и Тикви4ка , каде за мајот?

фликс не студира ништо... мислам тој оди на факултет и све тоа.. ама прашај го нешто појма нема

Доста бе , чекај уште не сум хакер , и ти некој тешки работи бараш :) да знаев толку ќе работев во Мајкрософт не ќе учев

Хахахаха ме насмеа..абе го гледа некој филмот на а1 во моментов..филмот е толку глуп што ми стана и смешен...или се начукав од пиењево на фликс?!

Не бе филм , прам сега една слика , немам време за филмој јас :pos:
плус то слушам некој трансој ексик :) и еден абсинт ко ќе манам сега да ме откорни од патики да ме извај :)

french-absinthe-fountain-set-1.jpg

еве ми го најновиот автомат за абсинт во Барот :)

Јас путујем утре за Катланово..Ќе се изнаспијам таму конечно и коа ќе стигнам прво шо ќе напраам ќе го гасам телефонот..патики носиш по дома?!хаха ај на здравје да пробаме што е.. :cug:

јас одам Маврово најверојатно.. само нешто имам температура па незнам дали е 100% дека ке одам... инаку Фликс јас за мое и твое добро ти викам да научиш нешто... ко ќе станам битолска снаа заеднод а се пијанчиме.. :cug: ама ете .. ти толку сфаќаш:pos:

е да бе...ќе се даваш ма толку брзо...ако сме веќе кај тоа..јас останувам во скопје, скопска снаа..нема аир од нас скопјаните..

хмм... за битолчанец... уффф... што да не.. ко пудлица со машничка на врат би му пошла:) башка мразам скопјани... ( без навреда) некако мн големи мрчала се

е да бе...ќе се даваш ма толку брзо...ако сме веќе кај тоа..јас останувам во скопје, скопска снаа..нема аир од нас скопјаните..

Aле ќе ти најдиме одма битолско дете по сите стандарди и прописи и со сертификат дури ако сакаш :) .
Тикви4ка чим е така работата тогаш ај ќе биди :)

јас не мрчам јас многу зборам..инаку да скопјани обично мрчат зашто скопјани знаат се..:pos2: колку не е така
Фликс..јас со битолчанец? никако! имам кошмари од една битолчанка (бивша на дечко ми) и еден битолчанец кој ми е асистент на факс.грррр колку не го поднасам него. (без навреда, нема љутиш нели?)

Aле ќе ти најдиме одма битолско дете по сите стандарди и прописи и со сертификат дури ако сакаш :) .
Тикви4ка чим е така работата тогаш ај ќе биди :)
дури и тие без сертификат вршат работа

Фокси ама ти со грешни деца се имаш запознато зато :) ај ко ќе дојдам Скопје некогаш ќе одиме на кафе и Тикви4ка еве ќе дојди :) и борчам неа одамна оти неможиме Битола да се најдиме :) Треба да се запознам со убај деца :)

Мама ми рече да не пијам кафе со непознати.хахахахханајс најс ќе пиеме кафе, јас со тикви4ка веќе се договорив ама ај пошто сме добри ќе те земеме и тебе :pipi:

Мирно дете сум јас нема да прам беља :) ме знај Тикви4ка :)

ЦЦЦЦЦ да беше јебо сеа тука ќе мислеше сакаме да прајме тројка..:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom