Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Ај за мене едно нексафе фрапе :) Ако Може.. :)
Може, може :)

nescafe_machine_noire_latte.jpg

gallery_7296_66_1096487459.jpg

Ме снема мене малце од кафанава.Бев на рехабилитација:) Ајде ова од мене е. Частам за роденденот.

Attachments

• alkohol-konzum.jpg
    alkohol-konzum.jpg
    102,9 KB · Прегледи: 12
страм да ви е ..никој да не рече кај е фокси фокси фали..ако ако..сеа сами прајте си журка без фокси! фокси е љута и тажна!

фокси ова е лкуб на "осамени срца" , ти имаш дечко , само љубомора ствараш :icon_mrgr:icon_mrgr:icon_mrgr

како да не само јас? има уште што не се сами!!!! и ја не стварам љубомора јас права друштво само..ама ако чим така мислите еве го напуштам барот те клубот на осамени срца...*плач*

Не не непуштај .. Досадно е без тебе во барот :) .. Празно е :) ... И Фала Член_7 Голем Да Ти Расте ! :)

Не бе како така нема журка без тебе , Тигар немој таква пропаганда за барот нема тука осамени срца :)

Не бе како така нема журка без тебе , Тигар немој таква пропаганда за барот нема тука осамени срца :)

кулирај бе фликс , правам мала шала на вас заљубените :pos:

Ај за мене знаеш дечко иам..кој друг е заљубен тука?
бтв фликс ако не ми дадеш плата у брзо време ќе штрајкувам!!!

Ја Сум Заљубен .. :) У Мама воглавном .. Ама Сеедно ... Фликс дај и плата не се живее од бакшиш :)

кој бакшиш бре никој не остава за џабе рмбаме..он коа сака си доаѓа коа сака си оди..а јас и еце..едната служи другата занимава...цццц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom