F
Foxy`BuTTerFLY
Гостин
Ми треба мала помош..Барам една песна ама неможам да ја најдам на јутуб. I cant breathe in my life...nanana ја пуштаа многу по радијава денс песничка е хелп?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја немам...Ми треба мала помош..Барам една песна ама неможам да ја најдам на јутуб. I cant breathe in my life...nanana ја пуштаа многу по радијава денс песничка е хелп?!
Фала, и тебе...Ајде бегај и ја се гасам сеа..убав помин..вечер нешто жестоко ќе пиеме..:smir:
дали тоа мене некој ме чека да пиеме кафе? Мак тигар друже како им иде на Милан?!
Охоо..кај ќе шеташ? јас ќе одам после сонцето да си го видам, инаку и он гледа моментално фудбал и се кладам дека има искршено минимум 2 чаши.Милан фан како тигаров...:pos2:
знам дека победи цела вечер тоа го слушав, а да и дека фатил у кладилница..гррр..ај части и ти сеа нешто за победата.Еве го и Фликс знам ќе не дружи и он
еј ич не сте ми забавни вечерва скиснати сте ми..и јас скиснав така да убав помин во баров вечерва јас идам да си легнам.
до фликс: 3 дена не ти праам муабет и не пијам кафе со тебе така да знаеш!!!!:nenene: ќе си пиеш сам пред пц!