Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба мала помош..Барам една песна ама неможам да ја најдам на јутуб. I cant breathe in my life...nanana ја пуштаа многу по радијава денс песничка е хелп?!

Ми треба мала помош..Барам една песна ама неможам да ја најдам на јутуб. I cant breathe in my life...nanana ја пуштаа многу по радијава денс песничка е хелп?!
Ја немам...
Се надевам дека ќе ја најдеш, а сега морам да одам, се читаме, поздрав.

Ајде бегај и ја се гасам сеа..убав помин..вечер нешто жестоко ќе пиеме..:smir:

Здраво има некој во барот или салбо луѓе :)

слабо фликс ...

дали тоа мене некој ме чека да пиеме кафе? Мак тигар друже како им иде на Милан?!

Милан победи :helou:

Охоо..кај ќе шеташ? јас ќе одам после сонцето да си го видам, инаку и он гледа моментално фудбал и се кладам дека има искршено минимум 2 чаши.Милан фан како тигаров...:pos2:

поздрави го од мене сонцето твое :helou:

знам дека победи цела вечер тоа го слушав, а да и дека фатил у кладилница..гррр..ај части и ти сеа нешто за победата.Еве го и Фликс знам ќе не дружи и он

знам дека победи цела вечер тоа го слушав, а да и дека фатил у кладилница..гррр..ај части и ти сеа нешто за победата.Еве го и Фликс знам ќе не дружи и он

ееее и јас фатив ама многу малку :helou: , колку да покриам тоа што сум го изгубил на другото ливче :)

Ajde jas castam taa vecer jas fatih dobra cifra kazuvajte site so sakate.

ај за мене ликер

kelneeeeeeeeerrrrrrr.i za mene pravo edna tekila donesi.smetkata do 10 000 neka e.

еј ич не сте ми забавни вечерва скиснати сте ми..и јас скиснав така да убав помин во баров вечерва јас идам да си легнам.
до фликс: 3 дена не ти праам муабет и не пијам кафе со тебе така да знаеш!!!!:nenene: ќе си пиеш сам пред пц :kafe: !

еј ич не сте ми забавни вечерва скиснати сте ми..и јас скиснав така да убав помин во баров вечерва јас идам да си легнам.
до фликс: 3 дена не ти праам муабет и не пијам кафе со тебе така да знаеш!!!!:nenene: ќе си пиеш сам пред пц :kafe: !

полека фокси, смири хормони :icon_mrgr , верувам дека фликс не ти е крив , сигурно и тој си има некоја работа па ај другпат ќе вртиме муабет во баров оти не чека напорна недела (бар мене ме чека :nesvest:)

Богами до 7 јуни ме чекаат само напорни недели...инаку тоа беше само шала ќе свати фликс ваљда..ајде се читаме деновиве

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom