Не жалам јас никогаш, добро знам што правам. :wink:
Не ти шо даваш, туку ја шо сакам
бтв спрајт?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не жалам јас никогаш, добро знам што правам. :wink:
Гледа фудбал тигарот, не е тука.дали тоа мене некој ме чека да пиеме кафе? Мак тигар друже како им иде на милан?!
Да де. Повели Sprite. :smir:Не ти шо даваш, туку ја шо сакам
бтв спрајт?
Еве го кафенцето и водата, тема ти бирај, ама да знаеш дека немам многу време, околу 17 часот излегувам... :nesum:стај ајде турско горко..и една водам ладна нешто сум многу жедна денес.а да и за што сакаш овој пат да прајме муабет?
Ммммм, благодарам.za Ecka
![]()
Опааа, можеш да ги запознаеш.Охоо..кај ќе шеташ? јас ќе одам после сонцето да си го видам, инаку и он гледа моментално фудбал и се кладам дека има искршено минимум 2 чаши.Милан фан како тигаров...:pos2:
Хахаха, е не може!!!Е да бе после само за тоа да слушам милан милан милан милан хгекслфнц.,сјфкњјдч!!!!!!!!!! Што би рекол еден другар: муабетов вие е џм! (џм е според него најновата буква во нашата азбука и моментално за него скоро се е џм!)
еце утре ќе идам на факс а не ми се иде..ај иди место мене јас ќе си нанам дома:pos2:
Лелеееее...на час си спиела???Кажи ми дека си во гимназија и одма идам! знаеш дека во средно најубаво спиев? и тоа на часови топови не ме буделе ме имаат оставано на одмор у училница..Ќе идам таман ќе се наспијам ако сакаш и ќе ти одговарам нешто ваљда памтам од лани.Посебно филозофија:pos2:
Што???4 година.Македонски.вторник и четврток блок часови.Професорката беше 38 годишна стара мома со вркска од 12 години и крајно исфрустрирана.
нон стоп се жалеше дека дечко и не го бива у кревет и бараше совети.А ние 98% у клас жени шо ќе прајме ќе збориме.Само јас тогаш немав сексуално искуство па си ќутев те си спиев