Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
дали тоа мене некој ме чека да пиеме кафе? Мак тигар друже како им иде на милан?!
Гледа фудбал тигарот, не е тука.
А јас те чекам да пиеме кафе, да, погоре ако прочита и на тигарот му кажав. Тој не сакаше да муабети со мене уз кафе поради фудбалот. :(
Поради тоа не може да се разговара со мажите. Арно ми дојде женско друштво. Кажи ми што кафенце сакаш овојпат? :)

Не ти шо даваш, туку ја шо сакам

бтв спрајт?
Да де. Повели Sprite. :smir:

sprite2.jpg

стај ајде турско горко..и една водам ладна нешто сум многу жедна денес.а да и за што сакаш овој пат да прајме муабет?

Армин, ке те дружам јас со сок , за тебе
sprite2.jpg

Koka kola za mene :)
2300-8347%7ECoca-Cola-Have-a-Coke-Posters.jpg

А за девојките, по некој освежителен коктел
za foxy :)

pina_colada_small.jpg

za Ecka
23050840.jpg

стај ајде турско горко..и една водам ладна нешто сум многу жедна денес.а да и за што сакаш овој пат да прајме муабет?
Еве го кафенцето и водата, тема ти бирај, ама да знаеш дека немам многу време, околу 17 часот излегувам... :nesum:

Greek_coffe_jpg.jpg

Greek_coffe_jpg.jpg

ISP_Water_Glass.jpg

ISP_Water_Glass.jpg

Охоо..кај ќе шеташ? јас ќе одам после сонцето да си го видам, инаку и он гледа моментално фудбал и се кладам дека има искршено минимум 2 чаши.Милан фан како тигаров...:pos2:

Охоо..кај ќе шеташ? јас ќе одам после сонцето да си го видам, инаку и он гледа моментално фудбал и се кладам дека има искршено минимум 2 чаши.Милан фан како тигаров...:pos2:
Опааа, можеш да ги запознаеш. :)
Инаку, и јас ќе одам на кафенце со пријатно друштво. :pipi:

Е да бе после само за тоа да слушам милан милан милан милан хгекслфнц.,сјфкњјдч!!!!!!!!!! Што би рекол еден другар: муабетов вие е џм! (џм е според него најновата буква во нашата азбука и моментално за него скоро се е џм!)
еце утре ќе идам на факс а не ми се иде..ај иди место мене јас ќе си нанам дома:pos2:

Е да бе после само за тоа да слушам милан милан милан милан хгекслфнц.,сјфкњјдч!!!!!!!!!! Што би рекол еден другар: муабетов вие е џм! (џм е според него најновата буква во нашата азбука и моментално за него скоро се е џм!)
еце утре ќе идам на факс а не ми се иде..ај иди место мене јас ќе си нанам дома:pos2:
Хахаха, е не може!!!
И мене не ми се оди во школо. Ќе одам за тебе на факс само ако одиш ти за мене во школо! :pos2:

Кажи ми дека си во гимназија и одма идам! знаеш дека во средно најубаво спиев? и тоа на часови топови не ме буделе ме имаат оставано на одмор у училница..Ќе идам таман ќе се наспијам ако сакаш и ќе ти одговарам нешто ваљда памтам од лани.Посебно филозофија:pos2:

Кажи ми дека си во гимназија и одма идам! знаеш дека во средно најубаво спиев? и тоа на часови топови не ме буделе ме имаат оставано на одмор у училница..Ќе идам таман ќе се наспијам ако сакаш и ќе ти одговарам нешто ваљда памтам од лани.Посебно филозофија:pos2:
Лелеееее...на час си спиела??? :pos:

4 година.Македонски.вторник и четврток блок часови.Професорката беше 38 годишна стара мома со вркска од 12 години и крајно исфрустрирана.
нон стоп се жалеше дека дечко и не го бива у кревет и бараше совети.А ние 98% у клас жени шо ќе прајме ќе збориме.Само јас тогаш немав сексуално искуство па си ќутев те си спиев

4 година.Македонски.вторник и четврток блок часови.Професорката беше 38 годишна стара мома со вркска од 12 години и крајно исфрустрирана.
нон стоп се жалеше дека дечко и не го бива у кревет и бараше совети.А ние 98% у клас жени шо ќе прајме ќе збориме.Само јас тогаш немав сексуално искуство па си ќутев те си спиев
Што???
Толку била ненормална што разговарала со учениците за такви работи???
Е, тоа веќе мириса на стара мома. :pos2:
А во врска со сексуалното искуство, тоа нема врска. Може да го имаш а да не си доволно информиран и обратно. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom